Ejendomsservice i København og Valby

Leder du efter en professionel, pålidelig forvalter af ejendomsservice i København, så er du kommet til det rette sted. Vi har stor erfaring med forskellige typer ejendomsservice efter en lang årrække i branchen, blandt andet både VVS- og varmeinstallationer. Vi er stærke på reparation af badeværelser, toiletter, køkkener og meget mere. Med mere end 30 års erfaring i både montering, servicering og renovering af VVS- og varmeapparater løser vi smertefrit dit problem.

Hos os rimer service på ansvar

Vi tager ansvar for vedligeholdelsen af din ejendom og iværksætter nødvendige reparationer, så du befries for bekymringer og kompliceret kommunikation med eksterne fagfolk. Ved at overlade ansvaret til os får du ikke alene mere tid mellem hænderne, men du sikres også en fair pris på reparationer og installationer. Fra startskuddet er vi i konstant dialog med dig for at undgå uforudsete regninger mm. Vi varetager både kontrakt- og enkeltstående VVS-opgaver på installationer som vaskemaskiner, toiletter, varmeanlæg, faldstammer mm. og vores store erfaring sikrer dig ekspertservice.

Pålidelig ejendomsservice med stor erfaring

Ved at lade os varetage din ejendomsservice, er du sikret et smertefrit samarbejde, hvor dialog og tillid er i højsædet. Vi holder din ejendom i stand både indvendigt og udvendigt, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig. Vi har erfaring med ejendomsservice i København af flere typer bygninger såsom boligejendomme, erhvervsbygninger og butikscentre.

Vi varetager oftest typiske opgaver inden for VVS og varme, men håndterer også installationer af el, udskiftninger af stigestrenge, reparation af tag samt tagrender og mange andre specifikke situationer. Hvis ønsket, vender vi tilbage for at efterse de installerede apparater eller tag-projekter. Derudover står vi til rådighed som rådgiver i de andre aspekter af det boligprojekt, vi er involveret i, eksempelvis ift. maling, murerarbejde og el. Vi har god erfaring med samarbejde med andre håndværkere og kan give dig kyndige anbefalinger.

Kontakt os i dag

Hos os kan vi sammen tilrettelægge en plan for vores samarbejde, længerevarende såvel som enkeltstående, så eventuelle reparationsopgaver eller udskiftninger kan foretages før, det går ud over ejendommen og beboerne. I kan fx vælge et månedligt besøg for at sikre, at ejendommen altid er vedligeholdt og funktionel, eller booke et årligt eftersyn af os.

Står du over for at påbegynde et større VVS-projekt i ejendommen, er du landet hos den rette. Ring til os for at høre mere om ejendomsservice i København og få et skræddersyet, uforpligtende tilbud. Du kan også booke et besøg online på vores hjemmeside.

Vi har løsningen på dine alle dine udfordringer inden for områder såsom:

  • VVS-installationer af forskellig art
  • Vedligeholdelse af varmeanlæg
  • El-installationer
  • Stigestrenge
  • Faldstammer
  • Inddækninger i kobber og zink
  • Reparation af tag
  • Badeværelser
  • Renoveringsopgaver
×