Fjernvarme i Nordsjælland

Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung.

Schyberg VVS står for din fjernvarme

Hos Schyberg VVS har vi over 30 års erfaring med alt inden for vand, varme og sanitet, og der er ikke en opgave, som er for stor eller for lille til os. På denne side kan du læse meget mere om fjernvarme. Vi fortæller dig alt om hvad fjernvarme er, og så giver vi dig en estimeret pris på et nyt fjernvarmeanlæg. Ønsker du at snakke med os om muligheden for at få installeret fjernvarme, kan det sagtens lade sig gøre. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på 36 30 07 74 eller via denne kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

Schyberg VVS laver din fjernvarmeinstallation

Hvad er fjernvarme?

Når man taler om fjernvarme, menes der i alt sin enkelthed blot varme, som bliver lavet på et fjernvarmenetværk, og derefter sendt tilbage til de tilknyttede husstande. Det er varmt vand, som via et lukket rørsystem bliver transporteret frem og tilbage mellem fjernvarmenetværket og husstanden.


Fjernvarme er rester fra elproduktion

Meget af fjernvarmen i Danmark stammer faktisk fra det overskud som kraftvarmeværker får, når de producerer el. I produktionen af el, udvikles der nemlig store mængder varme, og det er denne, som man på et fjernvarmeanlæg gør brug af. Den resterende del af fjernvarmeværker producerer varme ved hjælp af solvarmeanlæg eller ved afbrænding af affald og biobrændsler. Og så er der en håndfuld fjernvarmeværker, som producerer deres varme via gas – dette er typisk små fjernvarmeværker, som kun producerer varme til små lokalområder.


Du betaler det samme hver gang

Når du skal betale for din fjernvarme, betaler du en fast pris, som er uafhængig af dit forbrug samt en variabel pris, som er afhængig af dit forbrug. Du skal gerne støvsuge markedet for fjernvarmeværker, da der kan være stor prisforskel mellem de mange fjernvarmeværker.


Forbrugsmåling

Når man har eller får fjernvarme, skal der altid være en måler, som måler forbruget af varme i den enkelte husstand eller erhvervsejendom. Bor man i et lejlighedskompleks vil der være en varmefordelingsmåler. På baggrund af disse beregninger laver man et varmeregnskab, som fordeler forbruget af varmen mellem de enkelte lejere.


Fjernvarme er en grønnere løsning

Fjernvarme er, i følgeskab med varmepumper, den mest miljøvenlige opvarmningsform, og det er ligeledes også en af de billigste måder at opvarme din husstand på. 

Bliv ringet op eller ring på

Skal du have et nyt fjernvarmeanlæg? 

Hvis du ønsker at få installeret et nyt fjernvarmeanlæg, som en grønnere og billigere løsning til at opvarme dit hus på, så kan du starte med at gå på Energistyrelsens hjemmeside og se, om du har mulighed for at spare penge ved at skifte til fjernvarme.

Hvad koster det at få indlagt fjernvarme? 

Hvis du ønsker at få indlagt fjernvarme, så står vi hos Schyberg VVS til rådighed. Vi forstår dog godt, at du gerne lige vil have en estimeret pris, og den får du her. Når man skal sætte en pris på et fjernvarmeanlæg, er der forskel på, om der er tale om et fjernvarmeanlæg til en boligforening eller til et parcelhus. For et parcelhus vil en fjernvarmeinstallation koste et sted i mellem 40-45.000 kroner. Grundet fjernvarmes status som en miljøvenlig opvarmningsform kan man i nogle tilfælde søge om tilskud ved sit lokale fjernvarmenetværk. Det er svært at sige, hvor meget du sparer på din fjernvarmeregning, da det kommer an på husstandens forbrug. Vi kan dog garantere dig, at du kommer til at se en mærkbar besparelse – både i pengepungen og på den grønne samvittighed.

Eftersyn på din fjernvarme

Hos Schyberg VVS slipper vi dig først som kunde, når du er helt tilfreds. Vi tilbyder derfor at foretage eftersyn på dit fjernvarmeanlæg, når tiden er inde til det.

Kontakt Schyberg VVS og lad os stå for installationen af din fjernvarme

Ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller kontakt os via denne kontaktformular. Så står vi klar til at tage en uforpligtende samtale om en installation af dit nye fjernvarmeanlæg.

GARANTI
ADRESSE

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm

FØLG OS ONLINE