Skip to main content

Ejendomsservice i Nordsjælland

Hos Schyberg har vi mange års erfaring med ejendomsservice til alt fra erhvervsejendomme, andelsforeninger og butikscentre. Vi skræddersyer tilbuddet til dine behov og tilpasser det den service, som din ejendom behøver. Kontakt os i dag for at høre mere om vores løsninger.

Ejendomsservice i Nordsjælland – en fremtidssikret investering

Det er et stort skridt at overlade ejendomsservicen af din bygning til en ekstern virksomhed, og det forstår vi godt. Vi vil gerne sikre os et tæt og tillidsfuldt samarbejde, så du ikke skal gå med unødige bekymringer og overvejelser. Ved at lægge en klar plan for processen sikrer vi, at du er indforstået med den aftale, vi indgår. Vi ønsker ikke at forskrække dig med ekstraregninger og lignende og netop derfor er en klar plan fra start altafgørende for et godt samarbejde. Vi stiler efter at bygge et langt og holdbart samarbejde med dig, da vores erfaring har vist, at det i sidste ende giver de bedste resultater – for jer og for os.

30 år i branchen – vi ved hvad vi taler om når vi taler om ejendomsservice

Nøgleordene hos Schyberg VVS er stabilitet og kvalitet. Vores kunder skal opleve stabile varmesystemer,faldstammer ogbadeværelser hvor VVS-installationerne er udført korrekt og hvor der er sikret varmt vand fra bruseren. Vi har gennem årene udvidet vores services med tagrestauration, renovering af badeværelser og totalrenoveringer. Det gør os til en alsidig samarbejdspartner, når du skal vælge virksomhed til at varetage din ejendomsservice. Vi garanterer høj faglighed og imødekommende kundeservice.

Vi tilbyder blandt andet ejendomsservice i form af

  • VVS-installationer af forskellig art
  • Service på varmeanlæg og varmecentral
  • Service på elinstallationer
  • Diverse opgaver med stigestrenge og faldstammer
  • Tagreparation
  • Forskellige renoveringer, fx af badeværelser
  • Kobber- og zinkinddækninger

Kontakt os gerne i dag og hør mere om vores konkrete ydelser. Vi kan give et gratis og uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan administrere jeres ejendomsservice i Nordsjælland. 

Små indsatser sikrer store besparelser med vores ejendomsservice

Som en af vores ydelser i vores ejendomsserviceaftale, laver vi regelmæssige tjek af dit tag for at sikre dets stand. Det samme gør vi med dine VVS-installationer. Vores erfaring har vist os, at der kan være rigtig mange penge at spare ved at få regelmæssige tjek. På den måde kan vi i tide rette op på noget, der på sigt vil være en omkostningsrig affære.

Vi klarer alle typer ejendomsservice i Nordsjælland

Vi tager os af alle typer af opgaver, store som små. Ingen ejendom og meget få opgaver er ens. Derfor opfordrer vi dig til, at du kontakter os for at få et skræddersyet tilbud til en fair pris. Vi glæder os til at varetage ejendomsservices for dig.