Skip to main content

VVS i Vedbæk

Autoriseret VVS-installatør i Vedbæk

Schyberg VVS Entreprise er din erfarne VVS-installatør i Vedbæk. Vi har 37 års erfaring med en væld af forskellige kunder. Som kunde hos os kan du trygt stole på, at alle opgaver løses fejlfrit med de bedste materialer. Vi varetager alle opgaver inde for vand, varme og sanitet; lige fra udskiftning af toilet, renovering af badeværelse eller køkken, montering af hårde hvidevarer, tilslutning af varmepumpe, opgaver på badeværelser m.m. Vi står klar med vores erfaring og ekspertise, så du kommer godt i mål. Om det er udskiftning af toilet eller montering af blandingsbatteri, er det vigtigt, at det altid bliver udført af en professionel VVS-installatør, så der ikke opstår vandskade. Kontakt os hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du vil have udarbejdet et tilbud.

Døgnbemandet VVS i Vedbæk

Kontakt os på tlf: 36 30 07 74 og lav en aftale med os eller udfyld formularen i højre side, hvis du har akut brug for en autoriseret VVS-installatør i Vedbæk. Der kan altid opstår akut VVS-problemer, og vi er klar til at hjælpe dig alle døgnets timer, så du trygt kan komme igennem din ombygning, vandskade eller hvad det nu måtte være, du har brug for hjælp til.

VVS-installatør i Vedbæk – fokus på faglighed, kvalitet og moderne løsninger

Vi vægter faglighed meget højt, og alle opgaver udføres med langtidsholdbare løsninger og gode materialer. Med den rette VVS-installatør kan du spare mange penge og sikre, at det udførte arbejde holder i mange år. Vores team gennemgår løbende efteruddannelse, for at sikre, at vi altid er opdateret på teknik og materialer. Således kan vi tilbyde alle vores kunder nye og moderne løsninger. Inden vi begynder at arbejde på en sag, vil vi bruge tid på at sætte os ind i, hvilke behov kunden har. Vi synes, det er en vigtig prioritet, at VVS-installatørerne sætter sig grundigt ind i den pågældende sag, så der ikke opstår problemer eller andre uventede ting undervejs.

VVS Vedbæk – høj kvalitet og god kommunikation hele vejen!

Kommunikation er vejen frem – også når det gælder VVS. Ved alle sager sørger vi altid for at vedligeholde den gode kommunikation til vores kunder. God kommunikation kan sikre at kunde og medarbejder trives i samarbejdet, samt at det færdige resultat stemmer overens med kundens forventninger. VVS-installatøren vil altid sætte sig grundigt ind i arbejdsopgaverne og holde den gode dialog helt frem til målstregen.

Miljøbevidst og grøn VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

VVS Vedbæk tilbyder dig:


   • Fast tid og pris – ingen dyre overraskelser

   • Serviceudkald

   • Kvalitetskontrol

   • Døgnservice – VVS-arbejde hele døgnet

   • Fast tilknyttede medarbejdere, der altid kender til dit projekt

   • Opfølgning – grundig opfølgning, som skal sikre glade kunder på hele Sjælland

   • Godt humør og professionalisme

   VVS Vedbæk – kontakt os i dag

   Kontakt Schyberg VVS Entreprise på tlf: 36 30 07 74 i dag for et tilbud til din næste renovering eller hvis du skal monteret hårde hvidevarer. Vi har siden 1984 arbejdet med installation og reparation af køkkener, badeværelser og toiletterfjernvarme installation og vedligeholdelsevarmesystemer og gulvvarme m.m. og vi kan med garanti også hjælpe dig med VVS i Vedbæk!