Skip to main content

Ejendomsservice i Gentofte

Vi tilbyder ejendomsservice i Gentofte til dig, der har ansvaret for en bolig eller erhvervsejendom, et butikscenter, en andelsboligforening mm. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan derfor sikre dig et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov og den service, som din specifikke ejendom kræver. 

Ejendomsservice i Gentofte er et langvarigt partnerskab

Vi tilbyder længerevarende serviceforløb til både erhvervskunder og private, hvor vi løbende efterser dine VVS-installationer og udskifter elementer der, hvor det er nødvendigt. Du kan fx vælge et månedligt besøg eller blot et årligt eftersyn af alle installationer. Udover VVS og el varetager vi også opgaver inden for tagreparation, vedligeholdelse af varmecentral og meget mere. Ved at lade os tage ansvar for serviceringen af din ejendom er du sikret en pålidelig, ordentlig og effektiv service til en fair pris. God kommunikation er i højsædet hos os, og vi har altid tid til at lytte til dine bekymringer omkring din ejendom. Gennem hele forløbet vil vi holde dialogen i live, så du undgår ubehagelige overraskelser i form af ekstraregninger osv.

Erfaren ejendomsservice i Gentofte

Nøgleordene hos Schyberg VVS er stabilitet og kvalitet, og foruden et godt rim, så er det lige præcis dét, som man ønsker i sin ejendom. Det gælder både i forhold til stabile varmesystemer og faldstammer eller badeværelser hvor VVS-installationerne er udført korrekt og af fagfolk. Dette tilbyder vi, og gennem årene har vi udviklet os til nu at kunne varetage tagrenovation, renovering af badeværelser eller totalrenoveringer. Vores ekspertise strækker sig altså til mere end blot VVS, og vi kan derfor tilbyde vores kunder et bredt partnerskab inden for ejendomsservice i Gentofte. 

Vi tilbyder blandt andet ejendomsservice i form af

 • VVS-installationer af forskellig art
 • Service på varmeanlæg og varmecentral
 • Service på elinstallationer
 • Diverse opgaver med stigestrenge og faldstammer
 • Tagreparation
 • Forskellige renoveringer, fx af badeværelser
 • Kobber- og zinkinddækninger

Kontakt os gerne i dag og hør mere om vores konkrete ydelser. Vi kan give et gratis og uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan administrere jeres ejendomsservice i Gentofte. 

Vedligehold er en del af vores ejendomsservice i Gentofte

Vi anbefaler altid vores kunder, at de jævnligt får foretaget et kvalitetstjek af deres VVS- og elinstallationer. Dette sørger vi selvfølgelig for, og når vi alligevel er i gang, anbefaler vi også et tjek af ejendommens tagkonstruktion. Et jævnligt kvalitetstjek kan på den lange bane spare jer for mange penge, og det er en af de mange fordele ved ejendomsservice gennem os. Vi har erfaring med at få indsatser et par gange årligt, kan tage et større problem i opløbet og på den måde helt undgå, at der sker omkostningsrige skader.

En fast aftale om ejendomsservice er altså den bedste løsning, da I får: 
 • En fast samarbejdspartner, som kender jer og jeres forretninger
 • Løbende kvalitetstjek, der minimerer risikoen for omkostningsrige skader
 • En fast pris på vores ydelser, så I slipper for uforudsete udgifter 
 • En pålidelig og erfaren fagperson, der står til jeres rådighed

Ejendomsservice i Gentofte og omegn 

Vi har adresse i Hørsholm, og det betyder, at vi har let adgang til at klare ejendomsservice i Gentofte og omegn. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud. Prisen kan variere fra opgavens omfang, og vi ønsker at give jer det bedste tilbud ud fra jeres behov.