Skip to main content

Montering af toilet

Synger toilettet på sidste vers, kan det måske være tid til en montering af et nyt toilet. Eller måske trænger hele badeværelset til en opdatering? Ring til Schyberg VVS og få et uforpligtende tilbud. Vi udfører alle gængse opgaver indenfor vand, varme og sanitet – altid i høj kvalitet og til en fast pris.

I mere end 30 år har vi leveret kvalitetsbevidst VVS-service, tagarbejde samt ejendomsservice til private og erhvervskunder i Storkøbenhavn og omegn, og lige fra starten har vi haft fokus på især fire kerneområder: stabilitet, kvalitet, budget og god kommunikation.

Kvalitetsbevidst VVS-service ved montering af toilet

I mere end 30 år har vi leveret kvalitetsbevidst VVS-service, tagarbejde samt ejendomsservice til private og erhvervskunder i Storkøbenhavn og omegn, og lige fra starten har vi haft fokus på især fire kerneområder: stabilitet, kvalitet, budget og god kommunikation.

Dette er ingen undtagelse, når vi skal udføre montering af toilet hos dig. 

Hos Schyberg VVS benytter vi kun uddannede håndværkere, og vi efteruddanner løbende vores medarbejdere. Det betyder, at du altid er garanteret en optimal service, som stemmer overens med de nyeste standarder på markedet. Det har ingen betydning, om du ønsker at indgå en samarbejdsaftale, eller om du blot har brug for professionel bistand til et enkeltprojekt som montering af toilet eller lignende – vi udfører altid et stykke kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Miljøbevidst og grøn VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

Vi klarer monteringen af toilettet – og et væld af andre opgaver

Hos Schyberg VVS er ingen opgaver for små eller for store. Vores professionelle og kompetente medarbejderstab møder altid op til en opgave med fokus på at levere produkter og ydelser i en høj kvalitet. Vi udfører alle gængse VVS-opgaver – lige fra montering af toilet til omfattende totalrenoveringer af både badeværelse og køkken.

Vi er medlem af

Altid i tæt dialog med kunden

Vi mener, at kommunikation er en af de vigtigste forudsætninger for tilfredse kunder. Derfor tager alt arbejde, vi udfører, udgangspunkt i tæt dialog med den enkelte kunde. Vi tager os altid tid at lytte til dine krav, ønsker og forventninger, ligesom vi gør en dyd ud af informere om hele byggeprocessen på forhånd, så du ikke støder på ubehagelige overraskelser undervejs.

Det er vores ønske opbygge længerevarende relationer til vores kunder, og derfor er det naturligvis også vigtigt, at du har tillid til os. For os gør det ingen forskel, om du brug for en enkeltydelse som montering af dit toilet, eller om du ønsker at have os fast tilknyttet til din ejendom. Alle kunder bliver mødt med den samme indstilling og samme ønske om et tilfredsstillende resultat. Og selvfølgelig er vi altid i godt humør, når vi møder på arbejde.

Kontakt os i dag!

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et projekt. Vi kører i hele Købehavn og Nordsjælland, og vi glæder os til at føre dit projekt på rette spor. Læs også her, hvordan man skifter toilet