Skip to main content

Varmepumpe i Hillerød

Varmepumper i Hillerød

Såfremt at man ikke har levet under en sten i de sidste mange år, har det været slet og ret umuligt ikke at forholde sig til den grønne omstilling, som vi ihærdigt arbejder på, og kigger ind i. Som landet ligger lige nu, har du som privatperson talrige muligheder for at gøre planeten til et grønnere sted at være. Det kan fx være ved at skrue ned for kødet og op for de vegetariske alternativer. Gør du allerede det, og er du klar til at investere endnu mere i en både grøn og vedvarende energikilde? Så skal du have fingrene i en luft til vand varmepumpe i dit hjem i Hillerød. Du er velkommen til at ringe allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 og ellers kan du udfylde vores kontaktformular – så kan vi give dig et uforpligtende og skarpt tilbud på en luft til vand varmepumpe. Her på siden starter vi med at fortælle dig om typen af varmepumpe, som vi tilbyder i Hillerød, hvordan vi installerer den ved dit hjem og sidst, men absolut ikke mindst, får du en estimeret pris på dine nye varmepumpe i Hillerød.

Vi kan laver varmepumper på det meste af Sjælland


Hvad er en varmepumpe?

Når du står og skal vælge en varmepumpe til dit hjem i Hillerød, anbefaler vi altid en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe er et elektrisk apparat, som omsætter luftens energi til varme – deraf en vedvarende energikilde for luft er der jo nok af i den her verden. Luften bliver suget ind i en varmeveksler, hvor der sidder et kølemiddel. Når den varme luft og kølemidlet mødes derinde fordamper det, og går videre til en kompressor. Kompressoren varmer luften op igen, og varmeenergien bliver derfra overført til vandet i varmtvandsbeholderen. 

Vil du vide mere om, hvad der helt præcis sker, så læs mere om vores luft til vand varmepumpe


Hvad koster en varmepumpe i Hillerød?

Når der skal gives en estimeret pris på en luft til vand varmepumpe i Hillerød, er der mange forskellige faktorer, som spiller ind. Det afhænger som udgangspunkt af forbrug, behov samt husets kvadratmeter. Hvis du ønsker at få fastlagt en pris på din kommende luft til vand varmepumpe i Hillerød, kan du kontakte os allerede i dag. Det gør du enten ved at ringe til os på 36 30 07 74 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Herfra kan vi lave en grundig analyse af de forskellige faktorer, og på den måde give dig et tilbud, som matcher lige præcis dine behov. 

Helt tomhændet skal du ikke gå herfra, så herunder kan du se et overslag på forskellige priser på varmepumper i Hillerød: 

Priser på luft til vand varmepumpe

  • Et hus på 80 – 140 m2: 80.000-120.000 kroner 
  • Et hus på 140 – 200 m2: 120.000-150.000 kroner 
  • Et hus på 200-300 m2: 150-200.000 kroner

Bliv ringet op eller ring på

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et elektrisk apparat, som omdanner luftens energi til varme. Luften bliver suget ind i en varmeveksler, og her møder den et kølemidlet. Når kølemidlet og luften kommer i kontakt, fordamper dette videre ind i en kompressor. Herinde bliver luften varmet op igen, og varmeenergien bliver herfra overført til vandet i varmtvandsbeholderen. Vil du vide mere om, hvad der helt præcis sker, så læs mere om vores luft til vand varmepumpe


Hvad koster en varmepumpe i Gentofte?

Når man skal give en estimeret pris på en varmepumpe i Gentofte, kommer det an på mange forskellige faktorer. Det drejer sig blandt andet om husstandens forbrug, det overordnede behov samt husets kvadratmeter. Ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular. Så kan vi lave en grundig analyse af det ovenstående, og give dig en eksakt pris. Herunder får du et overslag, så du har en fornemmelse af prislejet.

Priser på luft til vand varmepumpe

  • Et hus på 80 – 140 m2: 80.000-120.000 kroner 
  • Et hus på 140 – 200 m2: 120.000-150.000 kroner 
  • Et hus på 200-300 m2: 150-200.000 kroner

Bliv ringet op eller ring på

30 års erfaring løber rundt i luft til vand varmepumper i Hillerød

Hos Schyberg VVS har vi over årene samlet over 30 års erfaring inden for vand, varme og sanitet – det er vi meget stolte over, og stod det til os, samlede vi gerne 30 år mere. Det kan du hjælpe os med, ved at lukke os inden for dørene, når vi skal komme og installere en luft til vand varmepumpe i Hillerød. Vi er et team af dygtige, grundige og arbejdsomme håndværkere, og vi er gode og glade for at samarbejde med andre eksperter inden for deres ekspertiseområde. 

Det skal være helt synligt for dig, hvordan vi bruger vores arbejdstid på installationen af din nye luft til vand varmepumpe i Hillerød. For at sikre denne synlighed bærer alle vores håndværkere rundt på en PDA-computer, som registrerer arbejdstiden helt automatisk. Vi afregner dig derfor kun for den reelle arbejdstid, som er brugt på en luft til vand varmepumpen i Hillerød. Vores håndværkere har desuden altid planlagt dagens arbejde, og kan derfor spare en masse unødig spildtid. 

Installation og service af varmepumpe i Hillerød

Installation af varmepumpe i Hillerød

Det er ikke tilladt at installere en luft til vand varmepumpe selv. Her skal du bruge en VE-godkendt og professionel VVS-installatør – det er vi heldigvis! Når du bestiller en luft til vand varmepumpe til dit hjem i Hillerød, så medbringer vi alle reservedelene, og går ikke hjem, før du har grøn luft i rørene. Hos Schyberg VVS står vi både for levering, montering, installation og serviceeftersyn. 

Service af varmepumpe i Hillerød

Såfremt din luft til vand varmepumpe kommer til at indeholde mere end et kg kølemiddel, så er det lovpligtigt, at du får foretaget et årligt eftersyn af din varmepumpe i Hillerød.

Du ringer, vi bringer … en varmepumpe til dig i Hillerød

Før vi går i gang med at installere din nye luft til vand varmepumpe, er det vigtigt for os, at vi indgår en aftale, som alle er indforstået med. Vi aftaler på forhånd en realistisk tidsplan samt et budget, som du kan være med på. I alle vores projekter har vi fokus på god kommunikation, stabilitet og høj kvalitet. Ønsker du at få grøn energi i rørene så ring allerede i dag på 30 36 07 74  eller udfyld vores kontaktformular