Skip to main content

Varmepumpe i Birkerød

Hvis vi siger ‘grøn’, så vil du måske helt automatisk tænke ‘omstilling’.

Og det er slet ikke så mærkeligt, for den grønne omstilling har i mange år været en vendt og drejet affære – både internationalt, nationalt og lokalt som i Birkerød. Vi har alle sammen et fælles ansvar for at sikre jordens overlevelse i mange hundrede år endnu. Som privatperson er der en række tiltag, som man kan implementere i sin hverdag for at skåne planeten. Det kunne fx være at lade bilen stå og tage cyklen til den lokale dagligbrugs eller sortere dit affald korrekt. Har du allerede taget disse tiltag i brug, og savner du at kunne gøre mere? Så har vi den rette løsning til dig! Du skal have dig en luft til vand varmepumpe i dit hjem i Birkerød. Det er både godt for miljøet og for din pengepung. Ring allerede i dag til os hos Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller udfyld vores  – vi kan give dig et skræddersyet tilbud på en ny varmepumpe i Birkerød.

Vi laver varmepumper på det meste af Sjælland


En varmepumpe i Birkerød skal installeres af kyndige hænder

Når vi engang imellem lige stopper op, og tæller vores mange opgaver igennem, tegner der sig hurtigt et billede af, at vi har været i branchen i over 30 år. Det er vi drøn stolte af, og stod det til os, ville vi gerne gøre det her i 30 år mere. Den drøm kan du hjælpe os med at få til at gå i opfyldelse. Alt du skal gøre er at lade vores dygtige og erfarne håndværkere installere din nye varmepumpe i Birkerød. Vi består af et arbejdsomt team, som ikke er bange for at spørge de bedste til råds, hvis vi kommer i en situation, hvor erfaringen glipper. Vi har gennem årene opbygget et godt og tæt samarbejde med samtlige håndværkere, som hver især er eksperter inden for deres fagområde. 


Hvordan afregner vi dig for en varmepumpe i Birkerød?

Vi ønsker ligeledes at være transparente med vores arbejdstid, når vi blandt andet skal installere en varmepumpe i Birkerød. For at registrere arbejdstiden helt korrekt er alle vores håndværkere udstyret med en PDA-computer, som helt automatisk registrerer arbejdstiden. Vi afregner altså kun dig for den arbejdstid, som er brugt på en ny varmepumpe i Birkerød. Vores håndværkere har derudover også altid forberedt dagens arbejde hjemmefra, og kan spare dig for unødig spildtid. 

Bliv ringet op eller ring på

Hvad er en varmepumpe?

Du har sikkert hørt om varmepumper før, men ved du egentlig, hvordan de virker? Det skal vi fortælle dig meget mere om herunder. Vi kan starte med at sige, at vi hos Schyberg VVS altid anbefaler en luft til vand varmepumpe, så det er den type varmepumpe, som vi vil forklare mere om herunder. 

En varmepumpe er et elektrisk apparat, som kan omsætte luftens energi til varme. Så foruden at være et elektrisk apparat, er det også en grøn og vedvarende energikilde. Luften bliver suget ind i en varmeveksler, hvor der sidder et kølemiddel. Når kølemidlet kommer i kontakt med luften fordamper det, og bliver ført videre til en kompressor. Inde i den kompressor bliver luften påny varmet op igen. Derfra bliver varmeenergien overført til vandet i varmtvandsbeholderen. 

Vil du vide mere om, hvad der helt præcis sker, så læs mere om vores luft til vand varmepumpe


Hvad koster en varmepumpe i Birkerød?

Når der skal gives en samlet pris på en varmepumpe i Birkerød, er der mange forskellige faktorer, som spiller ind. Det drejer sig blandt andet om behov, husets kvadratmeter, og husstandens samlede forbrug. Hvis du ønsker at få en helt præcis pris på en varmepumpe i Birkerød, så kontakt os allerede i dag. Det kan du gøre ved at ringe på 36 30 07 74 eller ved at udfylde vores kontaktformular. På den måde kan vi lave en grundig analyse af behov, kvadratmeter og samlet forbrug og på den måde give dig en pris du kan regne med. Vi kan herunder give dig en foreløbig pris, så du har noget at gå ud fra:

Priser på luft til vand varmepumpe

  • Et hus på 80 – 140 m2: 80.000-120.000 kroner
  • Et hus på 140 – 200 m2: 120.000-150.000 kroner
  • Et hus på 200-300 m2: 150-200.000 kroner

Bliv ringet op eller ring på

Installation og service af varmepumpe i Birkerød 

Installation af varmepumpe i Birkerød

Som privatperson må man ikke installere en varmepumpe selv. Her skal man have fat i en VE-godkendt og professionel VVS-installatør. Og der var du heldig, for det er lige præcis, hvad vi er hos Schyberg VVS. Når du bestiller en varmepumpe til dit hjem i Birkerød, medbringer vi det hele. Vi står altså både for levering, montering, installation og serviceeftersyn. 

Service af varmepumpe i Birkerød

Hvis din varmepumpe i Birkerød kommer til at indeholde mere end et kilo kølemiddel er det lovpligtigt, at du får foretaget et serviceeftersyn årligt. 

En varmepumpe i Birkerød er på vej til dig

Vi starter altid vores samarbejde op med at lave nogle faste og klare aftaler med dig. Sådan en installation af en varmepumpe skal ikke være fyldt med overraskelser, så det er vigtigt for os, at du kender til både tidsplan og budget. Vi har i alle vores projekter fokus på stabilitet, god kommunikation og kvalitet. Ring allerede i dag på 30 36 07 74 eller udfyld vores kontaktformular