Skip to main content

Ejendomsservice på Østerbro

Hos Schyberg varetager vi ejendomsservice for erhvervsejendomme, butikscentre, andelsboligforeninger mm. Det har vi gjort i mange år, og vi er derfor et sikkert og kompetent valg for dig, der mangler regelmæssig ejendomsservice i din bygning. Vi skræddersyer vores tilbud, så de er tilpasset dine behov og ønsker for bygningen.

Ejendomsservice er en investering i din bygning fremtid

At lade en ekstern virksomhed overtage din bygnings ejendomsservice kan være en beslutning fyldt med overvejelser og bekymringer. Dem vil vi gerne tage hånd om. Det gør vi blandt andet ved at lægge en klar og tydelig plan for vores samarbejde. På den måde er du helt indforstået med, hvad aftalen med os kommer til at indeholde. Vi bygger vores samarbejde på åben kommunikation og tillid, og vi ønsker at skabe et langvarigt og meningsfuldt samarbejde med dig. Vores erfaring har vist os, at en sådan aftale giver mest værdi – for jer og for os. Når du laver en fast aftale med os, kan du også være sikker på, at du ikke bliver mødt af uforudsete udgifter og regninger, da vi kun fakturerer dig for den konkrete aftale og det stykke arbejde, som vi på forhånd har aftalt. Da vi ønsker at være transparente med vores løsninger, giver det også dig mulighed for at stille spørgsmål til os og vores arbejde. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din konkrete aftale, eller hvis der er ting, som vi kan gøre bedre eller skal være særligt opmærksomme på.

Ejendomsservice er blot én af vores mange ydelser

Når du tænker på Schyberg VVS, er det vores mål at du automatisk forbinder os med kvalitet og stabilitet. Det har vi stræbet efter i over 30 år, og vi gør hver dag vores bedste for at leve op til vores kunders høje forventninger. Gennem årene har vi udvidet vores portefølje, og nu kan vi foruden VVS-installationer ligeledes varetage tagrestauration, totalrenoveringer og renoveringer af badeværelser. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, da vores kunder gennem årene har efterspurgt det. stedet for at sende dem videre til andre udbydere, er vi selv trukket i arbejdstøjet og har uddannet os til at varetage en bred vifte af opgaver. Vi er altså en totalløsning for vores kunder, da de ikke skal have gang i flere aftaler på en gang – det sikrer kvalitet. 

Vi tilbyder blandt andet ejendomsservice i form af

  • VVS-installationer af forskellig art
  • Service på varmeanlæg og varmecentral
  • Service på elinstallationer
  • Diverse opgaver med stigestrenge og faldstammer
  • Tagreparation
  • Forskellige renoveringer, fx af badeværelser
  • Kobber- og zinkinddækninger

Kontakt os gerne i dag og hør mere om vores konkrete ydelser. Vi kan give et gratis og uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan administrere jeres ejendomsservice på Østerbro.

En lille indsats giver stor fortjeneste med ejendomsservice gennem Schyberg VVS

Vi anbefaler alle vores kunder at oprette en fast ejendomsserviceaftale med os, da vores erfaring siger, at det er vigtigt at foretage kontinuerlige tjek. Både af ens VVS-installationer og særligt af bygningens tagkonstruktion. Ved kontinuerlige tjek kan vi på sigt spare dig på en masse penge, hvis uheldet en dag skulle være ude. Vi kan gribe problemerne i opløbet og udbedre det, før det bliver en alt for omkostningsrig affære.

Vi klarer alle typer ejendomsservice på Østerbro

Vi tager os af alle slags opgaver, store som små. Ingen ejendom og meget få opgaver er ens, så kontakt os gerne for at få et skræddersyet tilbud til en fair pris.