Skip to main content

Udskiftning af faldstamme

Trænger din faldstamme til en udskiftning? Så kan vi tilbyde professionel udskiftning af din faldstamme, I København, Hørsholm og omegn

Hos Schyberg har vi mere end 30 års erfaring inden for VVS-arbejde, og dette gør os til de rette fagfolk at kontakte, både når det gælder faldstammeudskiftning i boligforeninger og i private hjem. Uanset hvor der er tale om en faldstamme, der trænger til en udskiftning, tilbyder vi altså at klare opgaven.

En faldstammes vigtige funktion

Ofte er faldstammer ikke noget, vi lægger mærke til, før der er problemer med dem. Men dette gør ikke faldstammer mindre vigtige. I boliger i flere etager tjener de nemlig en vigtig opgave i at føre spildevand inde fra boligen ud i kloakken. Nærmere bestemt er der typisk tale om spildevand fra køkkener og badeværelser.

Dette betyder, at boliger i høj grad er afhængige af, at faldstammen er velfungerende, for på denne måde transporteres vandet let og ubemærket væk.

Miljøbevidst og grøn VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

Hvornår er udskiftning af faldstamme nødvendigt?

Der kan være flere årsager til, at din faldstamme har brug for en udskiftning.

Hver dag udsættes faldstammer for store mængder vand, kemikalier og andet affald i spildevandet. Dette betyder, at slitage er uundgåeligt, og netop slid er i de fleste tilfælde også årsag til, at en faldstamme har brug for udskiftning.

Revner, huller fra rust og andre skader er også hyppige årsager til, at udskiftning af faldstamme er nødvendigt. Er du i tvivl om, hvorvidt en faldstamme i dit hjem trænger til en udskiftning, anbefaler vi dig at kontakte os – så kommer vi og foretager en vurdering.

Vi er medlem af

Få en moderne faldstamme i rustfrit stål

Før i tiden benyttede man sig typisk af støbejern til udformningen af faldstammer. Anderledes er det i dag, hvor det foretrukne materiale er rustfrit stål, som naturligvis også er det materiale, vi benytter, når din faldstamme har brug for en udskiftning. Når vi udskifter din faldstamme, kan du således se frem til at få en moderne faldstamme i rustfrit stål, hvilket giver de absolut bedste betingelser for mange års brug uden problemer.

Da udskiftning af faldstamme i mange tilfælde kræver opbrydning af gulve og lofte samt eventuel nedtagning af skabe, kan det være nødvendigt at få en murer eller tømrer til at klare mindre følgeopgaver, når din faldstamme har gennemgået udskiftning. Vi vil dog altid bestræbe os på at give dig den bedste løsning med færrest mulig udbedringsopgaver.

Kontakt os i dag og få et tilbud på udskiftning af faldstamme

Vi lægger desuden vægt på at være i dialog med dig fra start til slut, for dette mener vi, er den mest optimale måde at sikre, at du ved, hvad udskiftning af din faldstamme indebærer.