Montering af vaskemaskine

Hos Schyberg VVS har vi 30 års erfaring med VVS-arbejde, og derfor er du garanteret en professionel ydelse og et resultat i høj kvalitet – hver gang! Vores stab af håndværkere står klar til at udføre en lang række VVS-opgaver som montering af vaskemaskine og installation af varmesystemer.

VVS’ere med 30 års erfaring

Vi efteruddanner løbende vores VVS-montører, så de er altid er klar til at yde et tidssvarende og optimalt stykke arbejde, og vi tilstræber til enhver tid at levere en service, der lever op til vores kunders forventninger. Og naturligvis udfører vi vores arbejde til den planlagte tid. Stabilitet, kvalitet, konkurrencedygtige priser og god kommunikation er vigtige nøgleord hos Schyberg VVS.

Vi udfører alle gængse opgaver indenfor VVS-arbejde, og det er vores uforbeholdne målsætning at levere en nøje planlagt styring af alle projekter fra start til slut. Når du indgår en samarbejdsaftale med os, er du garanteret en fast pris og tid. Vores faste stab af dygtige og veluddannede VVS-montører er altid parate til at levere et veludført stykke arbejde og en efterfølgende opfølgning – naturligvis med godt humør og et smil på læben.

Miljøbevidst og grøn VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

Professionel montering af vaskemaskine og andre VVS-opgaver

Hos Schyberg VVS stiler vi altid efter at imødekomme vores kunders ønsker, krav og behov. Det vil sige, at du er altid er sikret samarbejdsvillighed fra vores håndværkere – hvad end du har brug for en kyndig montering af din vaskemaskine, eller om du skal have totalrenoveret dit badeværelse.

Vi er altid lydhøre overfor vores kunders forslag, og samtidig byder vi også gerne selv ind med løsningsforslag og idéer til dine VVS-projekter. Vi har også stor viden indenfor andre håndværksfag, og derfor kommer vi også gerne med forslag til murerarbejde, el og maling.

Vi tilbyder gerne professionel sparring til den ivrige gør-det-selv-mand, ligesom vi naturligvis også gennemfører projekter fra ende til anden, hvis du ønsker at overlade dine projekter i hænderne på kompetente og erfarne håndværkere.

Vi er medlem af

Fuldført arbejde – uden sjusk

Det er altid en tillidssag at overlade sit installationsarbejde og sine byggeprojekter til fremmede. Derfor er alt vores arbejde baseret på tæt dialog med den enkelte kunde, så du altid får det forventede resultat, når du skal have foretaget montering af din vaskemaskine eller have udført andet VVS-arbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en kvalificeret VVS’er, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at få dit projekt sikkert i mål. Også hvis dit projekt skulle være at skifte toilet.

GARANTI
ADRESSE

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm

FØLG OS ONLINE