Skip to main content

Varmepumpe i Gentofte

Det skal jeg da ha’, det skal jeg da ha’, det skal jeg da ha’, Thorkild!

Denne ikoniske og meget velkendte sætning stammer fra succesfilmen Blinkende Lygter og trods det faktum, at det ikke er varmepumper, som Peter så ivrigt hungrer efter, så kan desperationen sagtens føles meget genkendelig. Ligger du også, som Peter, hjemme i sofaen og sukker efter en varmepumpe til dit hjem i Gentofte? Så fortvivl ej – du er kommet til det rette sted. Ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular. Vi kan give dig et uforpligtende og skarpt tilbud på en ny varmepumpe i Gentofte. 

Vi laver varmepumper på det meste af Sjælland


En varmepumpe i Gentofte skal bygges af professionelle håndværkere

Med over 30 år i manegen kan vi efterhånden godt kalde os for erfarne håndværkere inden for vand, varme og sanitet. Vi har med overhængende sandsynlighed taget de fleste VVS-projekter på os, og installationen af en varmepumpe i Gentofte er derfor en smal sag for os. Vi er et professionelt team af håndværkere, som hver især lægger en stor dyd i at levere et produkt af høj kvalitet. Vi har gennem årene opbygget et tæt samarbejde med andre håndværkere, og dem er vi ikke bange for at gribe fat i, hvis der skulle opstå uforudsete komplikationer. 


Hvordan afregner vi dig for en varmepumpe i Gentofte?

Det vigtigste for os er, at vi leverer høj kvalitet, og på en delt førsteplads med den høje kvalitet står transparens. Det er vigtigt for os, at du ved, hvordan vi afregner, når vi installerer en varmepumpe i Gentofte. Vores håndværkere er udstyret med en PDA-computer, som er en hjælpende hånd til at registrere deres arbejdstid. Vi kan derfor garantere dig for, at vi kun afregner dig for den reelle arbejdstid, som er brugt på varmepumpen i Gentofte. De har ligeledes planlagt dagens arbejde hjemmefra, og sparer dermed dig for en masse spildtid. 

Bliv ringet op eller ring på

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et elektrisk apparat, som omdanner luftens energi til varme. Luften bliver suget ind i en varmeveksler, og her møder den et kølemidlet. Når kølemidlet og luften kommer i kontakt, fordamper dette videre ind i en kompressor. Herinde bliver luften varmet op igen, og varmeenergien bliver herfra overført til vandet i varmtvandsbeholderen. Vil du vide mere om, hvad der helt præcis sker, så læs mere om vores luft til vand varmepumpe


Hvad koster en varmepumpe i Gentofte?

Når man skal give en estimeret pris på en varmepumpe i Gentofte, kommer det an på mange forskellige faktorer. Det drejer sig blandt andet om husstandens forbrug, det overordnede behov samt husets kvadratmeter. Ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular. Så kan vi lave en grundig analyse af det ovenstående, og give dig en eksakt pris. Herunder får du et overslag, så du har en fornemmelse af prislejet.

Priser på luft til vand varmepumpe

  • Et hus på 80 – 140 m2: 80.000-120.000 kroner 
  • Et hus på 140 – 200 m2: 120.000-150.000 kroner 
  • Et hus på 200-300 m2: 150-200.000 kroner

Bliv ringet op eller ring på

Installation og service af varmepumpe i Gentofte

Installation af varmepumpe i Gentofte

Når du skal have installeret en varmepumpe i Gentofte, skal du have fat i en VE-godkendt VVS-installatør. Det er nemlig ulovligt at installere en varmepumpe selv. Du kan trygt lade os stå for installationen af din nye varmepumpe i Gentofte. Når du bestiller en varmepumpe i Gentofte, medbringer vi det hele. Vi står både for levering, montering, installation og serviceeftersyn. 

Service af varmepumpe i Gentofte

Indeholder din varmepumpe mere end et kilo kølemiddel, er det lovpligtigt, at du får foretaget et årligt serviceeftersyn af din varmepumpe. 

Du skal da ha’ en varmepumpe i Gentofte

Inden vi installerer din nye varmepumpe i Gentofte, gennemgår vi sammen en tidsplan og et budget, så alle er indforstået med, hvad der skal ske med varmepumpen i Gentofte.Thorkild kan ikke hjælpe Peter med at give ham det, han så inderligt gerne vil have. Sådan er det heldigvis ikke med os. Vi står hellere end gerne til dig rådighed, når du beslutter dig for at anskaffe en varmepumpe til dit hjem i Gentofte. Hvis du har lyst, så kontakt os allerede i dag, og lad os til en start give dig et uforpligtende tilbud!