Skip to main content

Om os

Schyberg VVS startede i 1984 og har siden da udbygget forretningen med større opgaver inden for etablering af fjernvarmeanlæg og renovering af disse. Også restaurering og renovering af tag, varmeanlæg og fyrrum samt er badeværelser og totalrenovering er blevet en naturlig del af Schyberg VVS’s arbejdsområde.

Schyberg VVS spænder derfor bredt og har lang erfaring inden for alle områder af VVS. Blandt de større firmaer hvor vi laver tekniske installationer og service kan nævnes Chr. Hansen og Alk-Abello. Vi udfører arbejde for firmaer og private overalt i Storkøbenhavn, specielt Frederiksberg og Øresundskysten op til Hørsholm. I Schyberg VVS efteruddannes håndværkerne løbende, så de kender de nyeste teknikker, materialer og bygningskrav. Alle er udstyret med håndholdte PDA-computere, og arbejdet er planlagt så man møder direkte på byggestedet, og så man i god tid ved, hvor arbejdet skal udføres. Arbejdssedler udfyldes også direkte.

Målsætninger

Schyberg VVS leverer kvalitetsarbejde og arbejde til tiden. Det er altid vor målsætning at give en god og korrekt styring af alle projekter – store som små – fra tilbudsgivning til aflevering af det færdige produkt. I både enkeltprojekter og i samarbejdsaftaler har vi altid fokus på stabilitet, kvalitet, budget og god kommunikation

Eddie A. Schyberg
Aut. Vvs-installatør.