Skip to main content

Tagarbejde i København og Nordsjælland

Hos Schyberg VVS kan vi tilbyde vores kunder at udføre håndlavet tagarbejde i høj kvalitet i gedigne materialer som zink, kobber, naturskifer og almindelig skifer. Vores medarbejdere er specialiseret inden for tagreparationer, vedligeholdelse og tagkonstruktioner. Endvidere laver vi arbejde med tagrender, kviste og inddækninger af disse, typisk i materialerne zink eller kobber. 

Store og små projekter

Gennem årene har vi både udført arbejde for privat og erhvervskunder og projekternes størrelser har varieret meget i omfang. Vi har derfor fået en bred erfaring med mange forskellige projektforløb -og processer, der har bidraget til at give os kompetencer til i dag at kunne varetage alle former for tagarbejde for vores kunder.

Uanset om vores kunder søger hjælp eller rådgivning til et mindre tagprojekt, eller en større virksomhed skal have foretaget en omfattende tagreparation, har vi hos Schyberg erfaringen og kompetencerne til at få udført opgaven i høj kvalitet.

Miljøbevidst og grøn VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

Eftersyn af dit tag

Vi anbefaler vores kunder årligt at få foretaget et tjek af deres tag for at sikre, at alt er, som det skal være. Her vil vi efterse taget for eventuelle skader eller utætheder, der på længere sigt kan være skyld i større og mere omfattende problemer.

Ved løbende at efterse taget kan vi mindske vores kunders omkostninger og sandsynligheden for større skader, fordi vi identificerer problemerne inden de resulterer i større skader. Vores erfarne medarbejdere har efterset mange tage og vil sørge for en hurtig og holdbar udbedring.

Vi er medlem af

Stabilitet og kvalitet er fundamentet for vores arbejde

Vi arbejder hos Schyberg ud fra målsætningen om altid at udføre kvalitetsarbejde inden for den aftalte tidsramme. Vores medarbejdere efteruddannes løbende inden for nye teknikker, materialer og krav, så vi kan sørge for at levere de bedste resultater, som overhovedet muligt.

I samarbejde med vores kunder vægter vi åben dialog højt og sikrer at kunden inddrages i projektets proces – lige fra tilbudsgivning til det endelige produkt.

Få et tilbud på tagarbejde

Vi har hos Schyberg fast adresse i Hørsholm, men udfører tagarbejde i et langt større område. Det meste arbejde vi har foretaget har været i København og omegn samt i Nordsjælland, men vi kører også gerne ud til opgaver udenfor disse områder.

Søger du en virksomhed, der kan reparere, vedligeholde eller udføre tagkontruktioner af høj kvalitet, eller har du spørgsmål til en opgave, er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe til os på 36 30 07 74 eller udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op.