Skip to main content

VVS på Østerbro

VVS-installatør på Østerbro med mere end 37 års erfaring

Schyberg VVS Entreprise er din erfarne VVS-installatør på Østerbro. Med 37 års erfaring og et væld af forskellige typer kunder og arbejdsopgaver, tør vi godt at kalde os eksperter inden for VVS. Som kunde hos os kan du trygt læne dig tilbage og slippe for de bekymringer, der ofte kan følge med en renovering, ombygning, vandskade etc. De seneste 37 år har givet os de rette kompetencer og ekspertise til at udfører et fejlfrit stykke arbejde inden for lang de fleste VVS-opgaver. Kontakt os for en uforpligtende samtale og stil os alle de spørgsmål du måtte have om vores ydelser.

VVS-installatør på Østerbro med høj faglighed

Vi vægter faglighed højt, og alle opgaver udføres med langtidsholdbare løsninger og gode materialer. Alle medarbejdere sætter sig ind i den pågældende sag, så der ikke opstår problemer eller forsinkelser undervejs. Vi ordner alt inden for vand, varme og sanitet; lige fra udskiftning af toilet, renovering af badeværelse eller køkken, montering af hårde hvidevarer, tilslutning af varmepumpe, opgaver på badeværelser m.m.

Har du brug for en VVS-installatør med døgnbemanding?

Ring til vores døgnvagt og lav en aftale på tlf: 36 30 07 74, eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har brug for en autoriseret VVS-installatør. Der kan opstå VVS-problemer på alle tidspunkter på døgnet, og vi er din døgnbemandede VVS-installatør på Østerbro.

VVS på Østerbro – god kommunikation med grundighed

På alle vores sager sørger vi for at sætte os grundigt ind i kundens behov og holde en god kommunikation hele vejen frem til mållinjen. Det grundige forarbejde og vores flittige arbejdsmoral skal sikre, at vores kunder ikke får uventede regninger, og at byggeprojektet ikke pludselig trækker ud og bliver dyrere end forventet. Når vi indgår et samarbejde med en kunde, vil vores VVS-installatører altid overholde den aftalte deadline til den aftale pris.

VVS Østerbro – høj kvalitet og sikre løsninger

Hos Schyberg VVS Entreprise har vi altid fokus på grundige og holdbare løsninger samt høj kvalitet. Med en erfaren VVS-installatør kan du spare mange penge samt sikre, at det du betaler for holder i mange år fremadrettet. Alle vores VVS-installatører vil løbende gennemgå efteruddannelse, så vi altid er opdateret på materialer og teknik. Sålede vil vores VVS-installatører altid kunne tilbyde vores kunder moderne og langtidsholdbare løsninger.

Med os som VVS-installatør på Østerbro får du:


   • Fast tid og pris – ingen dyre overraskelser

   • Serviceudkald

   • Kvalitetskontrol

   • Døgnservice – VVS-arbejde hele døgnet

   • Fast tilknyttede medarbejdere, der kender til projektet

   • Opfølgning – grundig opfølgning, som skal sikre glade kunder på hele Sjælland

   • Godt humør og professionalisme

   Miljøbevidst og grøn VVS’er

   Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

   VVS Østerbro – kontakt os i dag

   Kontakt Schyberg VVS Entreprise i dag for et tilbud til din næste renovering eller hvis du skal monteret hårde hvidevarer. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi har 37 års erfaring inden for bl.a. installation og reparation af køkkener, badeværelser og toiletterfjernvarme installation og vedligeholdelsevarmesystemer og gulvvarme m.m. Hos os er du i trygge hænder. Vi vil altid udfører arbejdet grundigt og omhyggeligt. Ring til os på tlf: 36 30 07 74, hvis du har spørgsmål eller hvis vi kan hjælpe dig med opgaver inden for vand, varme og sanitet.