Skip to main content

Udskiftning af blandingsbatteri

Mangler der varmt vand i bruseren? Så ring til Schyberg VVS for en professionel og hurtig udskiftning af dit blandingsbatteri i København, Hørsholm og omegn.

Schyberg VVS er et entreprenørfirma med stolte traditioner for stabilitet, kvalitet og konkurrencedygtige priser. Igennem vores 30 år i VVS-branchen har vi tilegnet os en høj faglighed og en serviceorienteret indstilling til vores kunder. Derfor kan du også altid forvente, at vi varetager dine VVS-opgaver med den største omhyggelighed og sans for kvalitet – og ikke mindst til den aftalte tid.

VVS til tiden

Vi accepterer ikke sjusk, og vi satser altid på at levere resultater i høj kvalitet. Det betyder, at alle projekter varetages med den samme indstilling. Lige fra småreparationer som udskiftning af blandingsbatteri over delløsninger til totalrenoveringer.

Vi udfører opgaver indenfor vand, varme og sanitet for både private og store og små virksomheder. Vi tager os også gerne af andre serviceydelser – herunder ejendomsservice, viceværtservice, tagarbejde samt vedligeholdelse og servicering af varmeanlæg.

Vores kompetente team af professionelle håndværkere besidder alle stor viden indenfor deres felt, og vi efteruddanner løbende vores medarbejdere for at kunne garantere vores kunder en moderne og ideel håndtering af deres projekter.

Miljøbevidst og grøn VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

Udskiftning af blandingsbatteri og andre opgaver udføres

Hos Schyberg VVS er ingen opgaver for små eller store. Vi tager os af småopgaver som udskiftning af blandingsbatteri og lignende installationer, ligesom vi også gerne udfører større projekter som totalrenovering af dit badeværelse.

Fælles for alle opgaver er, at de bliver udført på baggrund af en grundig dialog og en klar kommunikation. Vi vil gerne være dit foretrukne VVS-firma, og derfor lytter vi naturligvis også altid til dine ønsker og visioner, ligesom vi tilstræber at skabe gode relationer til alle vores kunder.

I løbet af vores 30 år i VVS-branchen har vi varetaget mange opgaver, og vi kommer gerne med idéer og inspiration til dine projekter. Vi påtager os også gerne opgaven som professionel sparringspartner, hvis du selv ønsker at stå for noget at arbejdet.

Vi er medlem af

Kontakt os, hvis der mangler varmt vand

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, hvis du skal have foretaget udskiftning af dit blandingsbatteri eller for noget helt tredje.

Vi arbejder til en fast tid og en fast pris, og vi følger altid op på det udførte stykke arbejde. Vi arbejder desuden med kvalitetskontrol, og vores stab af fasttilknyttede, kompetente håndværkere er altid parate til at varetage lige netop dit projekt – naturligvis med et smil på læben.