Gulvvarme i Nordsjælland

Schyberg VVS står for din gulvvarme

Hos Schyberg VVS har vi over 30 års erfaring med alt inden for vand, varme og sanitet, og der er ikke en opgave, som er for stor eller for lille til os. På denne side skal du læse meget mere om gulvvarme. Vi fortæller dig, hvad gulvvarme er, hvor meget det koster, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få installeret gulvvarme i din husstand. Ønsker du at tale med os om muligheden for at få lagt gulvvarme, kan det sagtens lade sig gøre. Du kan altid ringe til os på 36 30 07 74 eller kontakte os via denne kontaktformular.

Hvad er gulvvarme?

Gulvvarme er en varmekilde, som er skjult under gulvet. Gulvet bliver typisk opvarmet gennem varmt vand, som ligger i nogle rør under gulvet. I nogle tilfælde kan man også få gulvvarme via el, hvor det er elektricitet, som opvarmer gulvet. Det kommer vi nærmere ind på herunder, da man på elregningen kan mærke en tydelig forskel – dine fødder forbliver dog lige varme uanset valg af gulvvarme.


Der findes to forskellige typer gulvvarme

Gulvvarme med elektricitet som varmekilde

Elgulvvarme er både billigt at etablere og ligeledes fylder installationen ikke alverden. Det er dog rigtig dyrt at have kørende, og vi anbefaler derfor, at du kun vælger elgulvvarme i meget små rum, hvor det ikke er muligt at installere vand gulvvarme. 

Gulvvarme med varmt vand som varmekilde

Vandgulvvarme vil for de fleste være det mest oplagte valg, da det er en relativt hurtigt måde at varme gulvet op på, og så er det også billigere at have kørende.


Regler for gulvvarme

Der er, som med så meget andet, et hav en byggetekniske regler, som du skal kende til, før du vælger at få installeret gulvvarme – uanset om det er elektrisk eller vandbåret. Disse regler kan vi hjælpe dig med hos Schyberg VVS. Du kan altid ringe til os på 36 30 07 74 eller kontakte os via denne kontaktformular. Så kan vi sammen gennemgå de væsentligste regler og se på, om det er realistisk for dig at få lagt gulvvarme i din husstand. Det kommer nemlig også an på dit type af gulv.


Forbrugsmåling

Når man har eller får fjernvarme, skal der altid være en måler, som måler forbruget af varme i den enkelte husstand eller erhvervsejendom. Bor man i et lejlighedskompleks vil der være en varmefordelingsmåler. På baggrund af disse beregninger laver man et varmeregnskab, som fordeler forbruget af varmen mellem de enkelte lejere.


Fjernvarme er en grønnere løsning

Fjernvarme er, i følgeskab med varmepumper, den mest miljøvenlige opvarmningsform, og det er ligeledes også en af de billigste måder at opvarme din husstand på. 


Hvilke fordele og ulemper er der ved gulvvarme?

Fordele ved gulvvarme 

Den første og største fordel ved gulvvarme er helt klart komforten. Gulvvarme giver nemlig en rigtig behagelig varme til fødderne og i resten af lokalet. Du kan ligeledes også, med velfungerende gulvvarme, lave skiftet fra radiator til gulvvarme. Og så kan du se en mærkbar besparelse på din elregning. 

Ulemper ved gulvvarme 

Gulvvarme er både en omfangsrig og dyr installation, og så er det rigtig omkostningsrigt at reparere. Gulvvarme stiller ligeledes store krav til husets generelle tilstand, da din husstand på forhånd skal være godt isoleret for at få mest muligt ud af den valgte gulvvarme. 

Bliv ringet op eller ring på

Hvad koster det af på indlagt gulvvarme?

Det er svært at komme med en eksakt pris på gulvvarme, og vi ser hellere at du kontakter os hos Schyberg VVS. Så kan vi i fællesskab kigge på alle de relevante ting, som vi skal bruge, for at give dig en estimeret pris på gulvvarme. Du kan altid ringe til os på 36 30 07 74 eller kontakte os via denne kontaktformular.

GARANTI
ADRESSE

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm

FØLG OS ONLINE