Skip to main content

Varmepumpe i Hørsholm

Varmepumper i Hørsholm

Love is in the air… in the whispers of the trees. Love is in the air… in the thunder of the sea. And I don’t know if I’m just dreaming. Og ligesom John Paul Young kan man godt gå hen og blive helt i tvivl, om man drømmer eller ej, men den er god nok – der er kærlighed i luften. Kærlighed til vores planet, og kærlighed til den grønne omstilling. Men hvor skal man så kaste al den kærlighed hen, hvis nu man allerede affaldssorterer og cykler på arbejde? Det kunne fx være på en ny varmepumpe til hjemmet i Hørsholm.

Ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller udfyld voreskontaktformular – så giver vi dig et uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe i Hørsholm.

Varmepumper i Hørsholm er bygget af erfarne håndværkere

Vi har intet mindre end 30 års erfaring inden for alt med vand, varme og sanitet. Det er vi meget glade og stolte over – og heldigvis er der mange gode år i os endnu. Har du lyst til at lade erfarne håndværkere stå for installationen af din nye varmepumpe i Hørsholm? Så er det os du skal have fat i. Vi er et arbejdsomt team, som følger alle vores VVS-projekter helt til døren. Opstår der et problem, som ligger uden for vores ekspertise område, er vi ikke bange for at gribe knoglen og spørge om hjælp. Vi har gennem årene opbygget et stærkt samarbejde med andre håndværkere, som er eksperter inden for deres specifikke fagområde. 

Hvordan afregner vi dig for en varmepumpe i Hørsholm?

Foruden at være professionelle og arbejdsomme ønsker vi også at være transparente med, hvordan vi afregner dig for den arbejdstid, som vi bruger på at installere en varmepumpe i Hørsholm. Alle vores håndværkere er udstyret med en PDA-computer, som helt automatisk registrerer deres arbejdstid. De har ligeledes planlagt dagens arbejde hjemmefra, og møder altid helt forberedt op. På den måde sparer vi dig for en masse unødig spildtid, og kan dermed garantere, at vi kun afregner for den reelle arbejdstid, som er brugt på din nye varmepumpe i Hørsholm.

Vi kan laver varmepumper på det meste af Sjælland


Hvad er en varmepumpe?

Måske har det været med som et spørgsmål i en quiz engang, men ved du egentlig hvad en varmepumpe er, og hvordan den virker? Det kan du få meget mere af vide om herunder. En varmepumpe er et elektrisk apparat, som omdanner luften energi til varme. Rent lavpraktisk bliver luften suget ind i en varmeveksler, og derinde bagved sidder et kølemiddel. Når kølemidlet mødes med den varme luft fordamper det videre ind i en kompressor. Kompressoren opvarmer derfra luften igen, og varmeenergien bliver så overført til vandet i varmtvandsbeholderen. 

Vil du vide mere om, hvad der helt præcis sker, så læs mere om vores luft til vand varmepumpe


Hvad koster en varmepumpe i Hørsholm?

Det er svært at give en eksakt pris på en varmepumpe i Hørsholm. Der er mange forskellige faktorer, som spiller ind. Det kunne blandt andet være husstandens samlede forbrug, behovet samt husets kvadratmeter – altså hvor meget plads, der skal varmes op. Hvis du ønsker at få en pris, som du kan regne med, anbefaler vi, at du ringer til os allerede i dag. Det kan du gøre på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular. Så kan vi lave en grundig analyse og give dig en pris på en varmepumpe i Hørsholm. Herunder får du et overslag, så du har en fornemmelse af prislejet.

Priser på luft til vand varmepumpe

  • Et hus på 80 – 140 m2: 80.000-120.000 kroner 
  • Et hus på 140 – 200 m2: 120.000-150.000 kroner 
  • Et hus på 200-300 m2: 150-200.000 kroner

Bliv ringet op eller ring på

Installation og service af varmepumpe i Hørsholm

Installation af varmepumpe i Hørsholm

Man må ikke som privatperson installere en varmepumpe i Hørsholm eller nogle andre steder for den sags skyld. Der skal man altid bruge en VE-godkendt og professionel VVS-installatør – det er vi heldigvis, og du kan derfor trygt lade os stå for installationen af din nye varmepumpe i Hørsholm. Når du bestiller en varmepumpe i Hørsholm, medbringer vi det hele. Vi står for levering, montering, installation og serviceeftersyn. 

Service af varmepumpe i Hørsholm

Hvis din varmepumpe indeholder mere end et kilo kølemiddel er det lovpligtigt, at du årligt får foretaget et serviceeftersyn. 

Kærlighed til varmepumper i Hørsholm

Det er vigtigt for os, at vi er på samme side, når vi starter et nyt projekt. Vi aftaler på forhånd en tidsplan og et overskueligt budget, så du ikke undervejs får ubehagelige overraskelser. 

Og som vi startede med at sige, så er varmepumper i Hørsholm faktisk at finde in the whispers of the trees. Hvis du har lyst til at kaste din kærlighed på en varmepumpe i Hørsholm, så kontakt os allerede i dag!