Skip to main content

Ejendomsservice i København og omegn

Vi har hos Schyberg mange års erfaring med ejendomsservice til fx bolig- og erhvervsejendomme, butikscentre og andelsboligerforeninger.

Du vil altid få et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov og den service, din ejendom behøver.

Ejendomsservice – et langvarigt forhold

Vi er udmærket klar over, at det er en svær beslutning at overlade vedligeholdelse og serviceopgaver af din ejendom til en anden virksomhed, og at det altid vil være forbundet med en del overvejelser og bekymringer.

Derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for at skabe tillid til os ved at klarlægge processen fra begyndelsen, så vores kunder ved præcis, hvad der kommer til at ske. Det er vigtigt, at der er enighed mellem os og vores kunder om processen, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser for eksempel i forbindelse med ekstraregninger og lignende.

Vi er interesserede i at have et langt og holdbart samarbejde med vores kunder, da vores erfaring har vist, at det giver de bedste løsninger og resultater for både vores kunder og for os.

Mere end 30 års erfaring i ejendomsservice

Stabilitet og kvalitet. Det er nøgleordene for os hos Schyberg, og det er præcis dét, man vil have i sin ejendom. Stabile varmesystemer og faldstammer. Badeværelser, hvor VVS-installationerne er udført ordentligt, så man altid har varmt vand i bruseren. Vores arbejdsfelt inden for VVS og varmesystemer er over årene naturligt blevet udvidet med tagrestauration, renovering af badeværelser og totalrenoveringer. Vi er dermed ikke blot eksperter inden for alle områder på VVS.

området, men tilbyder derimod en lang række ejendomsservices. Hos os er du derfor sikret kvalitet og faglig dygtighed.

Vi tilbyder blandt andet ejendomsservice i form af:

  • VVS-installationer af forskellig art
  • Service på varmeanlæg og varmecentral
  • Service på elinstallationer
  • Diverse opgaver med stigestrenge og faldstammer
  • Tagreparation
  • Forskellige renoveringer, fx af badeværelser
  • Kobber- og zinkinddækninger

Tagreparation og -tjek – et eksempel på en opgave, vi kan løse

Ligesom man bør lave løbende tjek af VVS- og el-installationer, bør man også sørge for at ejendommens tag med jævne mellemrum bliver efterset. Der kan være mange penge at spare ved at få vedligeholdt og repareret et tag i god tid. Hos Schyberg har vi mange års erfaring med tagreparationer og vi foretager alle former for tagkonstruktioner.

Ofte oplever vi, at vi med en ganske lille indsats et par gange årligt, kan opdage små-problemer, før de bliver til store skader. Denne type service, mener vi er den bedste løsning for vores kunder, da det er bidrager til færre omkostninger og minimerer chancen for alvorlige skader.

Vi klarer alle typer ejendomsservice i København og omegn

Vi tager alle opgaver, store som små. Ingen ejendom og meget få opgaver er ens, så kontakt os gerne for at få et skræddersyet tilbud til en fair pris.

Vi bor i Hørsholm og yder service i et større område

Vi har hos Schyberg fast adresse i Hørsholm, men leverer service til et langt større område. Lige nu har udfører vi ejendomsservice i blandt andet:

Holder I til i Storkøbenhavn, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på effektiv ejendomsservice.