Skip to main content

Varmepumpe i Nordsjælland

Varmepumper i Nordsjælland

Den grønne omstilling har i mange år været på dagsordenen – både politisk og rundt omkring i de private hjem. Der findes allerede et hav af forskellige initiativer, som du kan tage i brug, hvis du som privatperson ønsker at gøre planeten til et grønnere sted at være, nu og i fremtiden. Du kan fx sortere dit affald eller tage cyklen på arbejde. Gør du allerede det i forvejen, og tørster du efter flere grønne alternativer? Så skal du have fingrene i en luft til vand varmepumpe til dit hjem i Nordsjælland. Det kan vi heldigvis hjælpe med!

Du kan allerede ringe i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller få et tilbud ved at udfylde vores kontaktformular – så kommer vi med et helt uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe til dit hjem i Nordsjælland. Herunder vil vi starte med at fortælle dig om hvilken type varmepumpe du skal købe, hvordan vi laver installation og service af varmepumpen samt give dig en estimeret pris på din varmepumpe i Nordsjælland. 

Vi kan laver varmepumper på det meste af Sjælland


Luft til vand varmepumpe i Nordsjælland

Når du skal vælge den rette varmepumpe til dit hjem i Nordsjælland, anbefaler vi en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe er et elektrisk apparat, som omsætter luftens energi til varme. Luften bliver suget ind i en varmeveksler, og derinde findes et kølemiddel. Når kølemidlet kommer i kontakt med den varme luft fordamper det og går herfra videre til en kompressor. Denne kompressor varmer luften op igen. På den måde bliver varmeenergien overført til vandet i varmtvandsbeholderen. Har du lyst til at læse mere om de tre processer, som sker i luft til vand varmepumpen kan du gøre det her.


Hvad koster en luft til vand varmepumpe i Nordsjælland?

Som udgangspunkt er det svært at fastsætte en pris, da det afhænger af mange forskellige faktorer, såsom forbrug og husets kvadratmeter. Hvis du ønsker at få fastlagt en pris, så anbefaler vi, at du ringer til os hos Schyberg VVS allerede i dag på 36 30 07 74 eller får et tilbud ved at udfylde vores kontaktformular. Derfra kan vi lave en grundig vurdering og give dig et tilbud, som matcher lige præcis dine behov. 

For at du alligevel har en fornemmelse af, hvilken prisleje der er tales om, kommer her et par forskellige priser: 

Priser på luft til vand varmepumpe

  • Et hus på 80 – 140 m2: 80.000-120.000 kroner 
  • Et hus på 140 – 200 m2: 120.000-150.000 kroner 
  • Et hus på 200-300 m2: 150-200.000 kroner

Bliv ringet op eller ring på

Lad erfaring løbe rundt i din varmepumpe i Nordsjælland 

Hos Schyberg VVS har vi over 30 års erfaring inden for vand, varme og sanitet, og det er vi meget stolte af. Du kan derfor være helt tryg, når du lukker os indenfor husets fire vægge i Nordsjælland. Vi er en del af et bredt team af dygtige håndværkere, og når vi står over for en pludselig udfordring, er vi ikke bange for at spørge de bedste til råds. 

Foruden en lang årrække af erfaring ønsker vi ligeledes at være transparente med, hvordan vi bruger vores arbejdstid på din nye varmepumpe i Nordsjælland. Alle vores håndværkere er udstyret med en PDA-computer, som agerer en hjælpende hånd til at registrere arbejdstiden. På den måde kan vi garantere dig for, at vi kun afregner dig for arbejdstimer, som er brugt på installationen af varmepumpen i Nordsjælland. Desuden har vores håndværkere altid planlagt dagens arbejde hjemmefra. Vi kan derfor gå direkte til varmepumpen, og sparer både dig og os selv for unødig spildtid. 

Installation og service af varmepumpe i Nordsjælland

Installation af varmepumpe i Nordsjælland

Du må ikke selv installere en luft til vand varmepumpe. Her skal der en VE-godkendt og professionel VVS-installatør ind over, og hvor heldigt er det ikke lige, at vi hos Schyberg VVS er netop det? 

Når du bestiller en luft til vand varmepumpe til dit hjem i Nordsjælland, så medbringer vi luft til vand varmepumpe, og går først hjem, når du har fået sikret dig en ny, grøn og vedvarende energikilde i dit hjem i Nordsjælland. Vi står altså for både levering, montering, installation og serviceeftersyn.

Service af varmepumpe i Nordsjælland

Kommer din luft til vand varmepumpe til at indeholde mere end et kg kølemiddel, så er det lovpligtigt at få foretaget et årligt eftersyn. 

Lad os få installeret en varmepumpe i Nordsjælland

Det er vigtigt for os, at vi fælles laver en plan, som alle er indforstået med. Det drejer sig både om at få lagt en realistisk tidsplan samt et overskueligt budget. Vi har i alle vores projekter fokus på kvalitet, god kommunikation og stabilitet. Kontakt os i dag på 30 36 07 74 eller få et tilbud ved at udfylde vores kontaktformular – så sørger vi for at give dig et skarpt tilbud på en varmepumpe i Nordsjælland.