Skip to main content

VVS København

Vi har mere end 37 års erfaring med VVS-arbejde i København

Siden 1980 har vi klaret alle typer opgaver inden for vand, varme og sanitet i København og de tilstødende byer. Vores ambition og mål er at levere kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Dertil kommer vores ønske om at være i tæt dialog med vores kunder og på den måde kunne levere den bedst mulige service, og et samspil som vi og vores kunder kan være tilfredse med.

Vi laver kun Kvalitetsløsninger

Sjusket VVS arbejde finder du ikke hos os. Vi leverer kun produkter og ydelser af høj kvalitet. Dette kombineret med vores mangeårige erfaring, sikrer at vi kun leverer løsninger du er tilfreds med. Det er blandt andet derfor vi stadig er her efter mere end 30 år. Til daglig udfører vi en lang række VVS opgaver for kunder i hele København og omegn.

Få et tilbud

Vi løser VVS opgaver i København og omegn


   Vi løser typisk opgaver i disse områder

      Kerneområderne for vores arbejde

         • Stabilitet

         • Kvalitet

         • Kendt budget

         • God kommunikation

         VVS-døgnservice i København

         Som din VVS’er i København er vi naturligvis klar over, at diverse problemer med VVS-installationer ikke kun opstår inden for den normale arbejdstid. Derfor står vi hos Schybergs altid klar til at hjælpe dig uden for normal åbningstid med vores døgnbemanding. 

         Vi kan altid klare diverse VVS- og blikkenslageropgaver i København akut, hvis du får problemer med en elektrisk installation i din virksomhed eller din bolig, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os på tlf.: 36 30 07 74, når du har brug for en VVS-vagt i København så hurtigt som muligt. 

         VVS-firma i København til badeværelsesrenovering

         Når der er plads i budgettet til en renovering i boligen, er badeværelset det rum, som mange boligejere først og fremmest kigger på. Badeværelset er et rum, der har stor betydning for den daglige komfort i boligen, og derfor giver det god mening at opgradere et gammelt og slidt badeværelse til et nyt. 

         Hos Schybergs har vi mange års erfaring med klassisk VVS- og blikkenslagerarbejde i København. Derfor kan vi naturligvis klare alle de vigtige VVS-installationer, der er så afgørende for, at et nyt badeværelse på Østerbro eller i hvilken som helst anden del af byen kommer til at fungere problemfrit. 

         Vi kan hjælpe dig hele vejen igennem dit projekt fra den indledende planlægning til udførelsen af selve arbejdet, og gennem hele processen vil du komme til at nyde godt af vores erfaring og ekspertise på området. Vi sørger for at lægge en god plan sammen med dig, hvor der er sammenhæng og mening med alle elementerne, og vi klarer installationen af toilet, vask, bad og så videre med høj kvalitet, så du kan nyde problemfri brug af dit nye badeværelse, så snart vi er færdige.

         Hos Schybergs bestræber vi os altid på at være den bedste VVS’er i København, og du kan derfor roligt overlade dit badeværelsesprojekt til os med sikkerhed om, at det hele kommer til at leve op til alle din krav og forventninger. 

         Trænger du til et nyt køkken? Anvend kompetent VVS´er i København 

         Sammen med badeværelset er køkkenet det rum i boligen, som oftest bliver renoveret i danske hjem. Det skyldes selvfølgelig, at køkkenet ligesom badeværelset er helt afgørende for boligens funktionalitet og komfort. 

         Derfor går mange boligejere med drømme om et nyt køkken, og det er en drøm, vi som din VVS’er i København står klar til at hjælpe dig med at føre ud i livet. Som VVS´er i København har vi mange års erfaring med at installere og renovere køkkener over hele byen, og med vores ekspertise sørger vi for at føre dine drømme ud i livet med høj kvalitet. 

         Vi kan klare det meste i dit nye køkken inklusiv installation af rør, afløb, armaturer og hårde hvidevarer, hvor grundstenen for dit nye køkken bliver lagt, inden du fortsætter med køkkenets andre elementer. 

         Københavns VVS-service: Installation af gulvvarme, varmepumper og fjernvarme 

         Et lækkert køkken og et moderne badeværelse er selvfølgelig ikke nok i sig selv til at skabe en komfortabel og indbydende bolig. Der skal også være dejligt varmt, og til det formål skal du have et funktionelt varmesystem, der kan holde kulden ude i vintermånederne. 

         Hos Schybergs kan vi som din VVS’er i København hjælpe dig med at holde varmen på flere forskellige måder. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med at skifte til gulvvarme i din bolig, hvis du gerne vil have en bedre varmekomfort, der på samme tid vil være billigere i drift. 

         Vi kan også hjælpe dig med at blive koblet til fjernvarmenettet, og hvis du gerne vil være i stand til at lave din helt egen varme, kan vi også installere en grøn luft til vand varmepumpe for dig. 

         Uforpligtende tilbud på VVS-arbejde

         Vi tilbyder altid, at du kan få et uforpligtende tilbud. Ved hver type opgave, er det muligt, at få et uforpligtende tilbud. Så får du en ide om opgavens omfang og pris og undgår derved ubehagelige overraskelser.

         Står du derfor overfor en VVS-opgave i København eller omegn, hvad enten det omhandler nyt køkken, badeværelse eller installation af varme, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi foretager også ejendomsservice i København og omegn.

         Ring til os nu på: 36 30 07 74
         -Vi glæder os til at høre fra dig.