Skip to main content

Ejendomsservice i Hørsholm

Er det varme vand sluppet op i bruseren? Eller er I mødt ind til iskoldt kontor? Vi har løsningen på dine problemer og vi forebygger, at det sker i din ejendom igen i fremtiden. Med Schybergs ejendomsservice kan du overlade ansvaret til os og være sikret, at ejendommens VVS- og elinstallationer er vedligeholdt og problemer bliver afviklet før, skaden sker. Som eksperter med mere end 30 års erfaring inden for ejendomsservice, varme- og VVS-installationer, løser vi dine udfordringer for dig – både før og efter, de opstår i ejendommen. Vi tilbyder også ejendomsservice i København.

Eksperter, der tager ansvar

Vi tilbyder længerevarende serviceforløb til både erhvervskunder og private, hvor vi løbende efterser dine VVS-installationer og udskifter elementer der, hvor det er nødvendigt. Du kan fx vælge et månedligt besøg eller blot et årligt eftersyn af alle installationer. Udover VVS og el varetager vi også opgaver inden for tagreparation, vedligeholdelse af varmecentral og meget mere. Ved at lade os tage ansvar for serviceringen af din ejendom er du sikret en pålidelig, ordentlig og effektiv service til en fair pris. God kommunikation er i højsædet hos os, og vi har altid tid til at lytte til dine bekymringer omkring din ejendom. Gennem hele forløbet vil vi holde dialogen i live, så du undgår ubehagelige overraskelser i form af ekstraregninger osv.

Mere end 30 års erfaring i ejendomsservice

Stabilitet og kvalitet. Det er nøgleordene for os hos Schyberg, og det er præcis dét, man vil have i sin ejendom. Stabile varmesystemer og faldstammer. Badeværelser, hvor VVS-installationerne er udført ordentligt, så man altid har varmt vand i bruseren. Vores arbejdsfelt inden for VVS og varmesystemer er over årene naturligt blevet udvidet med tagrestauration, renovering af badeværelser og totalrenoveringer. Vi er dermed ikke blot eksperter inden for alle områder på VVS.

området, men tilbyder derimod en lang række ejendomsservices. Hos os er du derfor sikret kvalitet og faglig dygtighed.

Kontakt os i dag

Står du over for et større VVS- eller renovationsprojekt i din ejendom? Ring til os i dag og få professionelle og erfarne anbefalinger. Om projektet er enkeltstående, en større proces eller et længerevarende forløb med vedligeholdelse spiller ingen rolle – med Schyberg kommer du sikkert i mål. Hos os får du kompetent rådgivning og konkurrencedygtige priser. Du kan booke os til et møde her på vores hjemmeside, og ved at ringe til os på 36 30 07 74, får du et skræddersyet, uforpligtende tilbud fra en ekspert på ejendomsservice i og omkring Hørsholm.

Vi tilbyder blandt andet ejendomsservice i form af:

  • VVS-installationer af forskellig art
  • Service på varmeanlæg og varmecentral
  • Service på elinstallationer
  • Diverse opgaver med stigestrenge og faldstammer
  • Tagreparation
  • Forskellige renoveringer, fx af badeværelser
  • Kobber- og zinkinddækninger