Skip to main content

Garantiordning

Schyberg VVS er en del af en garantiordning

Hos Schyberg VVS har vi altid gjort en dyd ud af at vores service og materialer leveres i den højeste kvalitet. Det har vi gjort i over 30 år, og det vil vi gerne fortsætte med at gøre i mange år endnu. For at leve op til den høje service samt levering af materialer i den bedste kvalitet er vi (selvfølgelig) medlem af en garantiordning for håndværkere. Det skal du læse meget mere om herunder, hvor vi vil fortælle dig hvad en garantiordning er samt give dig en række gode råd, inden du påbegynder et længerevarende samarbejde – forhåbentlig med os hos Schyberg VVS. 


Ring allerede i dag til Schyberg VVS og lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med dine VVS-drømme. Det kan du enten gøre på telefon 36 30 07 74 eller du kan skrive til os via denne kontaktformular – så står vi klar til at tage en uforpligtende samtale.

Hvad er en garantiordning? 

En garantiordning fungerer som en økonomisk sikkerhed for kunden, såfremt at den valgte håndværker ikke lever op til den indgåede aftale og/eller leverer et stykke arbejde med fejl og mangler. Skulle denne kedelige situation opstå, kan du som kunde få dækket tabet med helt op til 150.000 kroner inklusiv moms pr. byggesag Det er derfor rigtig vigtigt, at du vælger en håndværker, som er medlem af en garantiordning, da den økonomiske kompensation (med mere) afhænger af dette. En garantiordning fungerer altså i bund og grund som en forsikring for kunden, således at alle parter bliver taget om, såfremt at samarbejdet ikke lever op til den indgåede aftale.

Fem gode råd til valget af håndværker 

Står du og er på jagt efter en håndværker eller har du allerede fundet en, som du gerne vil lave en aftale med? Så anbefaler vi dig, at du forinden dette lige gennemgår de fem gode råd herunder, og sørger for, at du kan sætte et flueben i alle fem bokse. 

De fem gode råd: 

  1. Lav en forventningsafstemning vedrørende arbejdsopgaver og tidsramme
  2. Nedfæld det hele på skrift – hukommelsen er ikke mennesket bedste ven 
  3. Skemalæg på forhånd statusmøder 
  4. Gennemgå det færdige arbejde og vær klar og tydelig, hvis du ikke er tilfreds med det færdige stykke arbejde 
  5. Vælg en håndværker som er medlem af en garantiordning 

Garantier giver gevinst 

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvad en garantiordning er, og at du til fremtiden vil skrive dig de fem gode råd bag øret. Både garantiordningen og de fem gode råd er nemlig med til at sikre, at begge parter kan leve op til deres aftale, og at du i sidste ende går fra samarbejdet glad og tilfreds.

Kontakt allerede Schyberg VVS i dag

Det kan du enten gøre på telefon 36 30 07 74 eller du kan skrive til os via denne kontaktformular – så står vi klar til at tage en helt uforpligtende samtale med dig om dit fremtidige håndværkerprojekt.