Skip to main content

Grøn VVS for en bæredygtig bolig og fremtid

Vidste du, at Schyberg udfører klimavenlig og grøn VVS? Som led i en grøn strategi for en bæredygtig fremtid, har vi taget en række energirigtige initiativer for at imødekomme, at vores virksomhed og det arbejde, vi udfører, er i overensstemmelse med FSRs ESG hoved- og nøgletal samt FNs verdensmål. Du kan læse mere om vores impact report her. I rapporten kan du f.eks. læse om vores klimaaftryk, og hvor meget COvi udleder, samt om vores vand- og energiforbrug. Du kan også finde information omkring vores sociale forhold på arbejdspladsen. Foruden at arbejde effektivt med at opnå vores klimamål gennem grøn VVS, fremtidssikrer vi også din bolig, så den bliver mere energivenlig og bæredygtig.

Hvad betyder grøn og klimavenlig VVS?

Måske har vi udført en række services for dig tidligere, eller måske du er kommet til os, fordi du leder efter et kompetent og erfarent VVS-team? Uanset hvad ved du sikkert, at vi udfører mange forskellige former for VVS-arbejde, herunder betjening (som eksempelvis servicering og reparation) af varmeanlæg. Måske vi har installeret en varmepumpe hos dig, eller også skal vi netop til at udføre service på dit fjernvarmeanlæg? Men ved du godt, at vores VVS-arbejde er med til at gøre din bolig mere bæredygtig? Når vi udfører klimavenlig og grøn VVS og servicering af alle typer varmeanlæg, holder vi bl.a. godt styr på miljøbelastningen. Vi sørger f.eks. for, at anlæggene og resten af dine VVS-installationer fungerer optimalt, så de både er energioptimerende og -besparende. Dermed hjælper vi dig med at få en bæredygtig bolig, hvor dine VVS-installationer er så energibesparende som muligt.

Vil du høre mere om, hvordan vi hjælper dig med at få en mere bæredygtig bolig?

Har du spørgsmål til rapporten og grøn VVS, eller er du nysgerrig på at vide mere om, hvordan vi hjælper dig med at få en bæredygtig bolig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 36 30 07 74 eller mail: es@schybergvvs.dk.