Skip to main content

Badeværelse i Hørsholm

Nå men, alting har en ende, og en regnorm den har to. Det gælder både hvalen Hvalborg, men også for levetiden på dit gamle badeværelse i Hørsholm. Drømmer du om at få skiftet hele badeværelset ud med et nyt, eller ønsker du blot noget kyndig vejledning til et mindre gør-det-selv-projekt? Så ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller lad os kontakte dig via vores kontaktformular. Vi kan ikke redde hvalen Hvalborg, men vi kan komme med et skræddersyet tilbud, der matcher lige præcis dine behov. 

Et nyt badeværelse i Hørsholm bygger ikke sig selv

Hos Schyberg VVS har vi arbejdet med forskellige VVS-løsninger inden for vand, varme og sanitet. Det har vi gjort i 30 år, og vi gør det gerne i 30 år mere. Derfor vil et nyt badeværelse i Hørsholm være så let som ingenting. Vores kunder kan altid regne med høj kvalitet – både inden for produktudvalget og VVS-løsningerne. 

Når vi sender vores håndværkere ud til dit badeværelse i Hørsholm, er det i følgeskab med en PDA-computer. Den hjælper med at registrere deres arbejdstid, så vi er sikre på, at vi kun afregner for den tid, som er brugt på et nyt badeværelse i Hørsholm. Foruden at være i følgeskab med en tidsmåler, har de planlagt dagens arbejde hjemmefra. Det betyder, at du undgår en masse spildtid, og vi sørger dermed for at overholde den aftalte tidsplan. 

Et badeværelse i Hørsholm skal kunne betale sig

Hvordan sikrer vi, at vi kan levere den højeste kvalitet, spørger du? Det kan vi, fordi vi jævnligt efteruddanner vores håndværkere. De får dermed styr på de mest moderne VVS-løsninger. Derudover bliver de introduceret til de nyeste materialer, teknikker og bygningskrav. Lad læsebrillen blive i lommen – vi læser det med småt.

Når du hyrer os til at lave et nyt badeværelse i Hørsholm, ønsker vi at levere kvalitetssikret produkter, moderne VVS-løsninger, overskuelige tidsfrister og vigtigst et budget, som ikke vælter hele økonomien. Ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74, eller udfyld vores kontaktformular. Så kommer vi med et tilbud, som selvfølgelig er fuldkommen uforpligtende.

Få et tilbud

Miljøbevidst og grøn VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

Lad os stå for et nyt badeværelse i Hørsholm

Før vi begynder at skille hele badeværelset i Hørsholm fra hinanden, skal vi i fællesskab lægge en plan. Her aftaler vi et budget og en tidsplan, som du er helt indforstået med – der skal ikke være nogle skjulte overraskelser i krogene. Og hvis du selv ønsker at give en hånd med, står vi klar med en fleksibel løsning. 

Er der allerede lagt en plan for renoveringen af dit badeværelse, tilpasser vi os selvfølgelig denne plan, når vi skal ind og løse de nødvendige VVS-opgaver. Vi samarbejder også gerne med andre relevante faggrupper, så du nemt og hurtigt kan få dig et nyt badeværelse i Hørsholm.

Vi kan lave et nyt badeværelse på det meste af Sjælland


      Hos os betyder størrelsen ikke noget, og der er ikke et projekt som er for stort eller småt til os. Vi samler på glade kunder og vores motto lyder: Én glad kunde giver flere kunder. Jo flere kunder vi får, jo mere erfaring kan vi tage med i værktøjskassen til det næste VVS-projekt. 

      Grib røret, og få dig et nyt badeværelse i Hørsholm

      I hvert enkelt VVS-projekt har vi altid fokus på stabilitet, kvalitet, budget og god kommunikation. Kontakt os allerede i dag på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular. Så gør vi ligesom Shu-bi-dua, og gør en ende på dit gamle badeværelse i Hørsholm.