Skip to main content

Nyt badeværelse på Østerbro

Hvad mon man er, før man blir’ til. Et stjerneskud, et puslespil? En tanke-torsk, en gulerod? Man må for fa’en ha’ været nogen! Måske man var et nyt badeværelse på Østerbro – eller måske drømte man om at være en tanke-torsk, der svømmede rundt på bunden af badekarret på badeværelset på Østerbro? Ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular og lad os gøre tanke(torsken) til handling med de rette VVS-løsninger til et nyt badeværelse på Østerbro. 

Renoveringen af et badeværelse på Østerbro skal laves af erfarne folk

Vi har i over 30 år stået til rådighed for at give vores kunder de bedste VVS-løsninger, og det har også indbefattet VVS-løsninger til badeværelser på Østerbro. Vi har altså mange års erfaring inden for vand, varme og sanitet, og en renovering af et badeværelse på Østerbro falder som en naturlig ydelse for os. 

Hvad der også falder naturligt for os, er vores gennemsigtighed omkring vores håndværkeres arbejdstid. Under hele arbejdet, på et nyt badeværelse på Østerbro til dig, er de udstyret med en PDA-computer. Denne computer hjælper med at registrere deres arbejdstid, således at vi kun afregner dig for den reelle arbejdstid, som er brugt på renoveringen af dit badeværelse på Østerbro. Foruden dette er vores håndværkere altid velforberedte, når de møder op på dit badeværelse på Østerbro. De kan derfor gå direkte i rørene, og sparer dig for en unødig spildtid. 

Et nyt badeværelse på Østerbro skal ikke støvsuge hele kistebunden 

Vi mener, at det er vores fornemmeste opgave at kunne tilbyde vores kunder de nyeste tiltag inden for materialer, teknikker og bygningskrav. Dette sikrer vi at kunne gøre ved at sende vores håndværkere på efteruddannelse, således at de er helt opdateret på de mest moderne og billige VVS-løsninger. 

Hvis du ønsker et skarpt tilbud på et nyt badeværelse på Østerbro, skal du kontakte os på 36 30 07 74 eller udfylde vores kontaktformular – så kommer vi med et uforpligtende tilbud, som du kan bruge natten til at sove på. 

Få et tilbud

Miljøbevidst VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

Samarbejde er den bedste slags arbejde på et nyt badeværelse på Østerbro

Når vi skal i gang med at finde de bedste VVS-løsninger til dit badeværelse på Østerbro, er det vigtigt for os, at vi har lavet en aftale, som vi alle er indforstået med. Derfor starter vi altid samarbejdet ud med at lægge en fælles plan. Her aftaler vi en realistisk tidsfrist og et overskueligt budget. Står du og skal have lavet en total renovering af dit badeværelse på Østerbro, og kender du i forvejen nogle dygtige håndværkere, samarbejder vi gerne med dem. Har I lagt en foreløbig plan, tilpasser vi os selvfølgelig den. 

Vi kan lave et nyt badeværelse på det meste af Sjælland


      Hos os betyder størrelsen ikke noget, og der er ikke et projekt som er for stort eller småt til os. Vi samler på glade kunder og vores motto lyder: Én glad kunde giver flere kunder. Jo flere kunder vi får, jo mere erfaring kan vi tage med i værktøjskassen til det næste VVS-projekt. 

      Stjerneskud, puslespil, gulerod eller tanke-torsk – et nyt badeværelse på Østerbro venter på dig

      I alle vores VVS-projekter har vi fokus på stabilitet, kvalitet og god kommunikation. Hvis du kontakter os i dag på 30 36 07 74 eller udfylder vores kontaktformular, kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan være behjælpelige med at give dig et nyt badeværelse på Østerbro.