Skip to main content

Nyt badeværelse i Hellerup

Har du et gammelt badeværelse i Hellerup, som efterhånden ville pynte bedre på den lokale dagrenovation i de containere, hvor alt indmaden af et badeværelse hører til? Eller står du overfor et gør-det-selv-projekt, hvor du mangler kyndig vejledning? Så ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller lad os kontakte dig ved at udfylde vores kontaktformular. Vi giver dig et skræddersyet tilbud, som matcher lige præcis dine behov, hvad end det er et helt badeværelse i Hellerup eller blot et godt råd med på vejen.

Et badeværelse i Hellerup laver ikke sig selv 

30 år, og lidt til, er pludselig gået, og i al den tid har vi arbejdet med VVS-løsninger inden for vand, varme og sanitet. Et nyt badeværelse i Hellerup, og på resten af Sjælland, er derfor blevet en naturlig del af vores ydelser. Vi leverer kun kvalitetssikret produkter og VVS-løsninger til vores kunder. Den strategi har givet os over 30 år på markedet, og derfor går vi ikke sådan lige på kompromis med den høje kvalitet. 

Når håndværkerne arbejder på dit badeværelse i Hellerup vil de være udstyret med en PDA-computer. Det hjælper dem med at registrere deres arbejdstid. På den måde kan vi sikre dig, at vi kun afregner for den arbejdstid, som er blevet brugt på et nyt badeværelse i Hellerup. Vores håndværkere har altid planlagt dagens arbejde og kan på den måde spare dig for en masse spildtid. 

Hvis vi er den heldige vinder af at skulle hjælpe dig med et nyt badeværelse i Hellerup kan du regne med høj kvalitet, varevognen fuld af erfaring samt en afregning, hvor det kun er de timer, som er blevet brugt på dit nye badeværelse i Hellerup, der bliver talt med. 

Når du betaler for et badeværelse i Hellerup får du hele pakken

Det er for os en selvfølge, at vi skal holde os opdateret på de nyeste materialer, teknikker og bygningskrav. Derfor bliver vores håndværkere efteruddannet i de mest moderne VVS-løsninger. På den måde fastholder de den høje kvalitet, og vi sørger for at læse helt hen til bagerste side, så du slipper for at gøre det. 

Hos os ønsker vi nemlig at levere kvalitetssikret produkter, moderne VVS-løsninger, overskuelige tidsfrister og et budget, som ikke får pulsen til at stige unødigt. Ønsker du at høre, hvad vi kan tilbyde dig, skal du kontakte os allerede i dag på telefon 36 30 07 74 eller udfylde vores kontaktformular. Så kommer vi med et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Miljøbevidst og grøn VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

Lad os lave dit nye badeværelse i Hellerup 

Vi er et professionelt team, som ikke lukker værktøjskassen, før opgaven er vel overstået. Vores viljekraft gør, at vi ikke lader os skræmme af et nyt badeværelse i Hellerup.

Inden vores håndværkere banker på døren og går i gang med dit badeværelse i Hellerup, kommer vi i fællesskab til at lægge en plan. Her aftaler vi en tidsplan og et budget – du skal ikke være i tvivl om, hvad du siger ja tak til. Og ønsker du selv at give en hånd med på badeværelset i Hellerup, står vi klar med en fleksibel løsning. 

Vi kan lave et nyt badeværelse på det meste af Sjælland


      Hos os betyder størrelsen ikke noget, og der er ikke et projekt som er for stort eller småt til os. Vi samler på glade kunder og vores motto lyder: Én glad kunde giver flere kunder. Jo flere kunder vi får, jo mere erfaring kan vi tage med i værktøjskassen til det næste VVS-projekt. 

      Et badeværelse i Hellerup står og banker på din hoveddør

      I alle vores projekter har vi fokus på stabilitet, kvalitet, budget og god kommunikation. Kontakt os allerede i dag og lad os stå for et nyt badeværelse i Hellerup til dig. Du kan ringe til os på 36 30 07 74 eller udfylde vores kontaktformular og lade os kontakte dig. Så sørger vi for, at dit gamle badeværelse i Hellerup får en bedre pensionsordning end på den lokale dagrenovation.