Skip to main content

Nyt badeværelse Gentofte

Sang under brusebad. Hun må vist være glad. Himlen er temmelig blå. Det kan jeg godt forstå. Lykken er ikke det værste, man har, og om lidt er kaffen klar. Lykken er nemlig ikke det værste, man har, men hvad med at gøre tilværelsen lige så lykkelig som en brandvarm kop kaffe under en skyfri og blå himmel? Ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller gå ind og udfyld vores kontaktformular. Kaffen må du selv brygge, men vi kan give dig et nyt badeværelse i Gentofte, så du, ligesom Nina, glad kan synge dagen i gang i brusebadet. 

Renovering af badeværelse skal bygges af mange års erfaring 

Man kommer ikke sovende til mange års VVS-erfaring inden for vand, varme og sanitet, og tro os når vi siger, at vi ikke er kommet sovende til 30 år i branchen. Som en del af et team af andre kyndige håndværkere er en renovering af badeværelse i Gentofte derfor intet problem for os. 

Vi ønsker at være transparente med, hvordan vi bruger vores vores arbejdstid på dit badeværelse i Gentofte. I bæltet om livet på vores håndværkere sidder en PDA-computer. Den er en hjælpende hånd, når de skal registrere deres arbejdstid, og vi kan derfor garantere dig for, at vi kun afregner for de timer, som er blevet brugt på et nyt badeværelse i Gentofte. Foruden dette har vores håndværkere altid planlagt deres dag hjemmefra, og kan derfor gå direkte til VVS-løsningerne. 

Et nyt badeværelse i Gentofte skal kunne betale sig

Pengene vokser som bekendt ikke på træerne, og derfor skal et nyt badeværelse i Gentofte ikke gøre træerne til nøgne kviste. Vi sender jævnligt vores håndværkere på efteruddannelse, så vi på den måde sikrer, at kunne tilbyde dig de mest moderne VVS-løsninger – og moderne rimer, i vores bog, på billige løsninger. De får også viden om materialer, teknikker og bygningskrav, således at de bedst kan rådgive dig i de nyeste tiltag. 

Ring på 36 30 07 74 eller lad os kontakte dig ved at udfylde vores kontaktformular – så kommer vi med et uforpligtende tilbud. 

Få et tilbud

Miljøbevidst og grøn VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

Vi samarbejder gerne for at give dig et nyt badeværelse i Gentofte 

Når vi træder inden for dørene hos en ny kunde, er det vigtigt for os, at vi har lagt en plan, som alle kan skrive under på. I fællesskab med dig lægger vi derfor en realistisk tidsplan og et overskueligt budget for renoveringen af dit badeværelse i Gentofte – vi bryder os ikke om overraskelser, og det forestiller vi os heller ikke, at du gør, når du skal have  et nyt badeværelse i Gentofte.

Skal der foretages andet end VVS-løsninger på dit badeværelse i Gentofte, og har du allerede en par håndværkere i baghånden, samarbejder vi meget gerne med dem. Er der lagt en foreløbig plan for renoveringen af badeværelset i Gentofte, tilpasser vi os selvfølgelig den.

Vi kan lave et nyt badeværelse på det meste af Sjælland


      Hos os betyder størrelsen ikke noget, og der er ikke et projekt som er for stort eller småt til os. Vi samler på glade kunder og vores motto lyder: Én glad kunde giver flere kunder. Jo flere kunder vi får, jo mere erfaring kan vi tage med i værktøjskassen til det næste VVS-projekt. 

      Et nyt badeværelse fuld af glad sang i brusebadet venter på dig

      I alle vores VVS-projekter har vi altid fokus på stabilitet, kvalitet og god kommunikation. Kontakt os i dag på 30 36 07 74 eller udfyld kontaktformularen her – så aftaler vi, hvordan du får et badeværelse i Gentofte, som giver samme lykke som en kop kaffe under blå himmel.