Skip to main content

Nyt badeværelse i København

Har du lyst til at forkæle dig selv med et nyt badeværelse i København, hvor du ikke bader oven i håndvasken og får våde strømper, når du skal på toilet? Så ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular. Så giver vi dig et tilbud, der matcher dine behov.

Lad os stå for renoveringen af dit badeværelse i København

Vi har i en periode på over 30 år opbygget stor erfaring med alle slags VVS-projekter inden for vand, varme og sanitet. Du kan derfor trygt overlade din kommende badeværelsesrenovering i København til os. Vi garanterer altid kvalitetssikret produkter og VVS-løsninger til vores kunder – en garanti, som vi ikke går på kompromis med.

Alle vores håndværkere er under hele arbejdet udstyret med en PDA-computer. Den hjælper dem til at registrere den arbejdstid, som er brugt på dit nye badeværelse i København. Du kan derfor være sikker på, at vi kun afregner for den arbejdstid, som er brugt på din badeværelsesrenovering i København. 

Når vi skal lave et nyt badeværelse til dig, kan du regne med høj kvalitet, samarbejde på tværs og en afregning som kun tæller de timer, vi har brugt på renoveringen af dit badeværelse i København. 

Et nyt badeværelse i København skal ikke koste det varme vand

Vores håndværkere bliver jævnligt efteruddannet, så vi kan tilbyde dig de nyeste materialer, teknikker, bygningskrav samt de mest moderne og billige løsninger. Vi sørger for at læse det med småt, så du slipper for at gøre det. 

Vi ønsker at levere høj kvalitet, godt samarbejde, overskuelige tidsfrister og vigtigst af alt en overkommelig pris, som ikke betyder kolde bade resten af måneden. Ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular og lad os give dig et skræddersyet tilbud på et nyt badeværelse.

Få et tilbud

Miljøbevidst VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

Inviter os indenfor på dit badeværelse i København

Hos Schyberg VVS er vi et professionelt team som kan bryste sig af mange års erfaring. Det er vi meget stolte af og igennem årene er restaurering og renovering af badeværelser blevet en helt naturlig del af vores ydelser. Du kan derfor være helt tryg, når vi går i gang med renoveringen af dit badeværelse i København.

Før vi pakker værktøjskassen frem og går i gang med dit nye badeværelse i København bliver der i fællesskab lagt en plan, hvor vi aftaler en tidsplan og et budget, så du ved, hvad du siger ja til. Ønsker du selv at give en hånd med, når håndværkerne kommer på besøg, står vi også til rådighed med en fleksibel løsning. 

Vi er vant til at samarbejde med andre faggrupper, og er der på forhånd lagt en plan for renoveringen af dit nye badeværelse i København, sørger vi selvfølgelig for at tilpasse os denne. Vores håndværkere møder altid velforberedte op og har på forhånd planlagt dagens arbejde. Du undgår spildtid, og vi garanterer dig for at levere VVS-løsningerne til et nyt eller renoveret badeværelse i København til den aftalte tid.

I alle vores projekter, store som små, har vi altid fokus på at levere høj kvalitet til vores kunder, stabilitet i forhold til tidsfrister og budget og en god kommunikation til sidste klinke er lagt. 

Vi kan lave et nyt badeværelse på det meste af Sjælland


      Hos os betyder størrelsen ikke noget, og der er ikke et projekt som er for stort eller småt til os. Vi samler på glade kunder og vores motto lyder: Én glad kunde giver flere kunder. Jo flere kunder vi får, jo mere erfaring kan vi tage med i værktøjskassen til det næste VVS-projekt. 

      Dit nye badeværelse i København er kun ét opkald væk

      Ring til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular – så kommer vi og giver dig et nyt badeværelse i København, hvor du kan gå i bad uden håndvasken i ryggen, slippe for våde strømper og få lavet københavnerbadeværelset om til et badeværelse i København.