Skip to main content

Renovering af badeværelse i Nordsjælland

Har du længe gået og drømt om at kigge på nogle nye klinker, når du starter dagen på dit badeværelse i Nordsjælland? Står du overfor en renovering af dit badeværelse, hvor du ønsker at skifte det gamle ud med et nyt badeværelse? Mangler du kyndig vejledning til dit gør-det-selv-projekt, eller ønsker du at overlade arbejdet til os? Hvis du kan nikke ja til et af disse spørgsmål, er du kommet til det rette sted. 

Ring allerede i dag til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular og lad os give dig et tilbud, der matcher dine behov.

Lad os stå for dit nye badeværelse i Nordsjælland

Vi har kun fået over 30 års erfaring, fordi vi nægter at levere andet end kvalitetssikret produkter og VVS-løsninger til vores kunder.

Når du får os inden for døren, sikrer vi dig, at du og dit nye badeværelse ikke bliver efterladt, før den sidste VVS-løsning er i hus. Vi er vant til at have et godt samarbejde på tværs af andre relevante faggrupper, og er der allerede lagt en plan for dit nye badeværelse i Nordsjælland, sørger vi selvfølgelig for at overholde vores del af aftalen. 

Alle vores håndværkere er under hele arbejdet udstyret med PDA-computere, hvilket hjælper dem med at planlægge arbejdstiden, når de står for renoveringen af dit badeværelse. Dette sikrer, at vi kun afregner dig for den tid, som er brugt på et nyt badeværelse til dit hjem i Nordsjælland.  

Når vi skal lave et nyt badeværelse til dig kan du derfor regne med høj kvalitet, samarbejde på tværs og en afregning som kun tæller de timer, vi har brugt på renoveringen af dit badeværelse i Nordsjælland. 

Et nyt badeværelse i Nordsjælland skal være til at betale

Hos Schyberg VVS vægter vi altid høj kvalitet, godt håndværk samt overskuelige tidsfrister til en pris, hvor du ikke skal grave alt for dybt i lommerne. Ønsker du at høre vores priser og få et skræddersyet tilbud, kan du altid ringe til os på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular.

Få et tilbud

Miljøbevidst og grøn VVS’er

Læs mere om vores impact rapport og se vores CO2 beregning.

Inviter vores professionelle team indenfor i Nordsjælland

Vi er et professionelt hold af håndværkere og med vores mange års erfaring inden for håndværksfaget, kan du være helt tryg, når du inviterer os inden for badeværelsesdøren. 

Vores håndværkere bliver jævnligt efteruddannet og kan dermed sikre at være på forkant med de nyeste materialer, teknikker, bygningskrav samt de mest moderne løsninger. Vi sørger for at læse det med småt, så du slipper for at gøre det. 

Vores håndværkere møder altid velforberedte op til din hoveddør og har på forhånd planlagt dagens arbejde. På den måde ved du præcis, hvad der skal ske, når de banker på. Før vi går i gang med arbejdet, kommer vi i fællesskab til at lægge en plan, hvor du kan fortælle os helt præcist, hvad du drømmer om, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Her aftaler vi også en tidsplan og et budget, så du ved præcis, hvad du siger ja til. 

I alle vores projekter har vi fokus på stabilitet, kvalitet, budget og god kommunikation og ønsker du selv at give en hånd med, når håndværkerne kommer på besøg, står vi også klar med en fleksibel løsning. Vi er her for at give dig det badeværelse i Nordsjælland, som du drømmer om. 

Vi ved, at en renovering af badeværelset kan være en stor mundfuld, men vi vil gerne garantere dig, at du bliver glad, når håndværkerstøvet har lagt sig. 

Vi kan lave et nyt badeværelse på det meste af Sjælland


      Hos os betyder størrelsen ikke noget, og der er ikke et projekt som er for stort eller småt til os. Vi samler på glade kunder og vores motto lyder: Én glad kunde giver flere kunder. Jo flere kunder vi får, jo mere erfaring kan vi tage med i værktøjskassen til det næste VVS-projekt. 

      Renovering af badeværelse i Nordsjælland er kun et opkald væk

      Ring til Schyberg VVS på 36 30 07 74 eller udfyld vores kontaktformular – så sørger vi for, at det ikke kun er dine tænder, der kommer til at skinne, når du går fra dit nye badeværelse i Nordsjælland.